Home Despre noi Contact Cum comand Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare
(puncte 4.53 / 864 voturi)

Termostat WiFi Honeywell T6R SMART


Termostate de ambient fara fir si WiFi Honeywell HOME
Cod produs: Y6H910RW4055
Producator: Honeywell HOME
-7%
Pret vechi 790 lei  
Pret:            730 lei TVA inclus  

* La pretul de lista s-a aplicat o reducere de 7%
Economie 60 Lei


Info comenzi: 0751 242 626
(luni - vineri: 8:30 - 17:00)
Cinci ani garantie
Cinci ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.

Cumparate adesea impreuna

Foto Termostat Honeywell EvoHOME WiFi pentru controlul centralei termice
- 4%
1290 lei   (-60 Lei)
1230 lei 

Termostat Honeywell EvoHOME WiFi pentru controlul centralei termice

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/500
- 6%
305 lei   (-20 Lei)
285 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/500

Foto Filtru cu purjare Honeywell FF06-3/4
- 8%
230 lei   (-20 Lei)
210 lei 

Filtru cu purjare Honeywell FF06-3/4

Foto Termostat de ambient fara fir Honeywell DT92
- 8%
240 lei   (-20 Lei)
220 lei 

Termostat de ambient fara fir Honeywell DT92

Descriere Termostat WiFi Honeywell T6R SMART

Termostatul SMART Honeywell T6R, având codul de producător Y6H910RW4055, este un termostat inteligent, cu radiofrecventa și legare la internet prin gatewei-ul WiFi, integrat în termostat. T6R ( Lyric ) ofera posibilitatea stabilirii a sase programe zilnic, sau folosirii in modul manual (MAN). Acest termostat vine echipat si cu suportul de mobilier si trebuie sa fie conectat permanent la priza.
Pe aceeasi aplicatie Honeywell Home, puteti folosi toate produsele din aceasta gama, respectiv:
- termostatul Smart T6R, termostatul Smart T6, camera de securitate C1,C2, detectorul de inundatii si inghet W1, si alte produse ce vor fi lansate ulterior.


Sistemul poate functiona prin setare directa pe termostat sau prin conectare WiFi la internet. Aplicatia gratuita Honeywell Home poate fi descarcata pe toate dispozitivele Android™ sau IOS, pe smartphone, tableta, etc, si este disponibilă pentru dispozitivele cu Google Play®, Google Home, Amazon Alexa®, IFTTT®, Apple iPhone®, iPad® si pe iTunes®, Apple Watch®  


Termostatul de ambient Honeywell T6 R ( Lyric ) este un termostat iteligent nu doar pentru faptul ca poate fi controlat de la distanta, dar el poate functiona in ambele moduri On-off (TPI) sau Open-therm (modulant) si este compatibil cu toate centralele termice pe gaz precum: Vaillant, Saunier Duval, Bosch, Fondital, Buderus, Viessmann, Ariston, Immergas, Beretta, DeDietrich, Motan, etc., dar si cu centralele electrice: Protherm Ray, Ferroli, Bosch, Vaillant, Ecotermal, etc.
NOU: PRODUSUL BENEFICIAZA DE O GARANTIE DE 5 ANI

Pentru SUPORT in instalarea si buna functionare a aplicatiei puteti contacta Honeywell-RESIDEO ROMANIA la numarul de telefon 0215891446 , consumersupportro@resideo.com  


Controlul temperaturii bazat pe locație (Geofencing) Control prin smartphone sau tabletă de oriunde. Aplicația Honeywell Home are grijă de tot ceea ce este la domiciliu, utilizând locația smartphone-ului dvs. pentru a determina momentul în care sunteți acasă sau departe de ea. Economisiți energie atunci când vă aflați departe, asigurându-vă că temperatura este exactă atunci când vă întoarceți.

HoneywellHOME T6R - Utilizare ușoară, configurare rapida – Interfața cu ecran tactil simplifică configurarea și utilizarea termostatului. Ecranul poate fi blocat atunci când este necesar.
Comandă la distanță – Utilizați dispozitivul inteligent pentru a controla sistemul de încălzire de oriunde v-ați afla.
Limitare spatială (Geofencing) – Programarea pe bază pe locație adaugă un nivel de control automat, ajustând încălzirea locuinței pe baza locației dumneavoastră.
Programarea preconfigurată și personalizată vă oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv modurile “plecat” și acasă”, precum și posibilitatea de control combinat pentru timp și temperatură, pentru 7 zile, 5/2 zile și programe pentru o singură zi, cu până la 6 perioade de timp pe zi.
Economii de energie – Caracteristicile de optimizare permit termostatului și cazanului să lucreze mai eficient împreună, ajutându-vă să reduceți valoarea facturii de energie.

Honeywell T6R, programabil, reglabil, adaptabil:
Știm că viața este imprevizibilă. De aceea, puteți alege fie programarea pe 7 zile, fie sa schimbați lucrurile de la distanță, dacă se schimbă planurile.
Conectați-vă locuința:
Termostatul Smart T6 si T6R Smart funcționează si împreună cu Apple HomeKit și Google Home pentru a vă îngriji de confortul de acasă și a vă menține casa conectată, acum și în viitor.
 
Termostatele Honeywell T6R știu de cât timp este nevoie pentru a vă aduce casa la temperatura potrivită, înlăturați presupunerile și economisiți bani pe facturile dvs. de energie. Cereți 21 de grade la 7 AM, fără probleme, T6R stie exact cum să ajungă acolo, indiferent de temperatura exterioară. Controlul său inteligent de confort vă ajută să mențineți temperatura dorită atunci când aveți nevoie de ea. Deci, casa ta va fi întotdeauna confortabilă, oricare ar fi vremea.
Programul setabil, Geofencing Control stie cand va indepartati de casa pentru a putea opri caldura, in cazul in care ati uitat, sau, sa porneasca caldura, cand va apropiati de casa.
 
Si nu in ultimul rand, Honeywell T6 si T6R SMART, sunt primele termostate capabile sa functioneze cu toate tipurile de centrale termice on/off sau cu protocolul OpenTherm (modulant), cu functionare pe gaz, electrice sau pe peleti.
Interfață tactilă simplă.
Ecranul tactil al termostatului T6R facilitează programarea, schimbarea și temperaturile superioare, cu un afișaj mare, clar și cu ghidare intuitivă pe ecran.
Aceeasi aplicatie vă oferă control complet asupra încălzirii casei oriunde v-ați afla, inclusiv programări și sincronizare automată cu termostatul.
Folosind funcțiile de locație de pe telefonul smartphone, T6 comunică cu aplicația pentru a determina când locuința este vacantă sau când vă aflați pe drum spre casă, ajustând automat temperatura.
Programarea potrivita nevoilor fiecaruia. 
T6R Smart oferă o gamă de setări programabile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață, inclusiv planificarea pe 7 zile, 5/2 zile și o singură zi, cu până la 6 setări de timp diferite pe zi.

Oamenii s-au îmbogățit din experiența Honeywell de peste 100 de ani, timp în care am făcut călătoria cu avionul mai sigură și am ajutat să ducem primul om pe lună. Acum vă puteți bucura de un termostat inovator care se adaptează la programul dumneavoastra, vă ajută să economisiți energie și vă face casa mai inteligenta. Pentru a le creea, am lucrat cu unii dintre cei mai buni ingineri ai noștri. Deci, puteți să vă controlați confortul de acasă, oriunde ați fi.
SMART Termostat WiFi Honeywell T6R
SMART Termostat WiFi Honeywell T6R

Cum puteti reduce factura la energie.
Cum puteti reduce factura la energie.


Termostatele digitale Honeywell funcționează după principiul TPI (Timp Proporțional Integral), care asigura maximum de confort și funcționare economică. Softul încorporat în termostatele digitale Honeywell are un mecanism de învățare și în primele zile de funcționare urmărește timpii de încălzire și răcire ai locuinței, care depind de modul de dimensionare a instalației, izolația imobilului, temperatura dorită etc. Termostatul monitorizează permanent temperatura în camera și, în funcție de informațiile acumulate în timpul procesului de învățare, calculează durata și frecvența optimă cu care centrala termică trebuie să stea pornită. 

Este posibil că în perioada de învățare a termostatului (circa 2 săptămâni) centrala să pornescă relativ frecvent și este un fenomen normal.
Conform datelor furnizare de asociația TACMA și Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura:
- economie de combustibil de minim 10% față de termostatele convenționale on/off cu histerezis
- un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativă a fluctuațiilor temperaturii ambiante.

Parametrii recomandati pentru setarea termostatelor Honeywell in diferite aplicatii
 ( aceste setari sunt valabile pentru termostatele din seriile CM700, CMT900, DT, T3, T6 si EvoHome )

Cazanele pe PELETI au un regim special de functionare, secventa de pornire este mai lunga (dureaza cateva minute) fata de cazanele/centralele pe gaz, astfel ca la termostatele Honeywell trebuie modificati anumiti parametri din meniul de instalator (meniul de parametri avansati): 
Cr (cycle rate) = nr de cicluri/ora si Ot (minimum ON time) = timpul MINIM cat cazanul este mentinut pornit
Din fabrica termostatele Honeywell vin setate pentru centralele pe gaz cu radiatoare (Cr=6, Ot=1), pentru peleti trebuie modificat in Cr=3, Ot = 5. In cazul in care cazanul pe peleti nu functioneaza cu setarea Cr=3, la termostatele T3 si T3R se poate seta Cr=1.
E posibil ca unele cazane pe peleti (in special cele mai vechi, dar nu numai) sa nu functioneze cu niciun termostat Honeywell digital cu TPI; in aceste cazuri se va folosi setarea Cr=12, Ot=5, care anuleaza algoritmul TPI si va determina o functionare asemanatoare unui termostat conventional on/off.

Pentru POMPE DE CALDURA se recomanda setarile Cr=3, Ot=4 (la fel ca la combustibil lichid: motorina, CLU, combustibil lichid tip M). Daca softul pompei de caldura nu permite functionarea cu acesti parametri (de exemplu apar mesaje de eroare pe panoul pompei de caldura, aceasta nu mai porneste desi exista cerere de caldura etc), se va anula algoritmul TPi al termostatului prin setarea parametrilor la valoarea Cr=12, Ot=5.

Pentru POMPE DE CIRCULATIE si VANE DE ZONA se va folosi setarea implicita (de fabrica) a termostatelor: Cr=6, Ot=1 – nu este necesara nici o modificare a parametrilor.
Pentru cazane/centrale pe gaz cu sistem de incalzire in pardoseala se va folosi Cr=3, Ot=2.

In continuare va oferim un filmulet
 explicativ cu pasii ce trebuie urmati pentru cofigurarea termostatului T6R:


Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.

Expediem produsele in cele mai bune conditii / protejate suplimentar


Acest produs face parte din categoria Termostate de ambient fara fir si WiFi. Toate preturile sunt actualizate la zi.
Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati.

Va mai recomandam si

Foto Termostat Honeywell EvoHOME WiFi pentru controlul centralei termice
- 4%
1290 lei   (-60 Lei)
1230 lei 

Termostat Honeywell EvoHOME WiFi pentru controlul centralei termice

Manuale instructiuni, fise tehnice Termostat WiFi Honeywell T6R SMART


» Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor:

Dan | 04 Feb 2023, 10:35:00

Bună ziua!
-Pentru acționarea unei pompe de recirculare, se modifică setarea parametrilor ? Sau rămân Cr=6 și Ot=1?
-algoritmul TPI funcționează cu setarea din fabrică?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
Pentru POMPE DE CIRCULATIE si VANE DE ZONA se va folosi setarea implicita (de fabrica) a termostatelor: Cr=6, Ot=1 si nu este necesara nici o modificare a parametrilor.
Dan | 15 Iun 2021, 07:28:00

Buna ziua,
ce centrala pe condensatie este compatibila open therm?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
mai toate centralel termice fabricate in ultimii ani functioneaza si on-off si OpenTherm.
Viorel | 08 Ian 2021, 09:10:50

Daca este compatibil cu centrala in condensatie Vaillant tip VUW INT II 236/5-3 R4
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
termostatul T6R este compatibil cu toate centralele Vaillant.
marius | 13 Noi 2020, 11:45:49

Buna ziua
Este compatibil si cu centralele electrice de la Bosch?
va multumesc
Marius
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
Da T6R este compatibil cu centralele electrice Bosch, Protherm Ray, Ecotermal si Vaillant.
Dan B | 22 Oct 2020, 15:07:10

Buna ziua.Cu o centrala Junkers din 2005 este compatibil?
Eradiatoare.ro
Da, este compatibil cu toate centralel BOSH sau Junkers.
Drag | 01 Sep 2020, 09:31:59

Buna ziua,
Termostatul este compatibil cu Buderus GB 122?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
da, termostatul Honeywell T6R este compatibil cu toate tipurile de centrale pe gaz inclusiv cu Buderus GB122.
Ioana | 20 Feb 2020, 06:20:17

Buna ziua.
Ar fi cea mai potrivita pentru cineva care locuieste mare parte din timp in SUA dar lasa centrala mergand la casa din Romania pe perioada iernii sau ne recomandati alt model ?
Acum avem un termostat mai putin performant si nu putem vedea cand suntem plecati daca centrala se opreste, se mai intampla asta in momentul in care se opresc gazele daca iarna este foarte geroasa si trebuie sa mearga cineva periodic sa verifice pentru ca trebuie repornita manual .
Va multumesc si imediat ce revenim in tara facem comanda .
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
da este chiar foarte util in astfel de situatii.
Ion | 27 Ian 2020, 22:26:49

Parametrul offset (abatere temperatura) vine predefinit la valoare 0.0,daca schimb la -1.5 si temperatura setata este 20 grade,ce inseamna acest lucru? ca temperatura setata poate fi cu 1.5 grade mai jos de 20 grade ?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
DA
Razvan | 31 Oct 2019, 16:07:35

Termostatul lyric t6r poate controla mai multe zone? Este compatibil cu capetele termostatice honeywell hr92?
Eradiatoare.ro
Buna seara,
T6R controleaza o singura zona, iar HR92 functioneaza doar cu sistemul EvoHome.
George | 29 Oct 2019, 15:58:42

Buna ziua,

1. Este compatibil cu centrala Romstal Vision II ?
2. Se pot "cupla" in aplicatie impreuna cu acest termostat si alti robineti de calorifer Honeywell HR92 ca sa "lucreze" impreuna?

Multumesc!
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
T6R comunica cu centrala dvs., dar nu lucreaza cu HR92. Acesta din urma functioneaza impreuna cu EvoHome.
Cristian Grebles | 27 Oct 2019, 22:01:28

Buna ziua,
Doresc sa folosesc acest termostat conectat la o pompa de apa care sa porneasca sau sa opreasca circularea apei in instalatie in functie de temperatura din casa. Este compatibil?
Centrala este pt. 2 nivele.......deci doresc sa pot controlo individual temperatura pe 1 nivel.
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
da, termostatul poate sa faca acest lucru, dar nu inteleg de ce este nevoie de un termostat WiFi si nu unul normal RF ?
Cristian Nevzoreanu | 19 Oct 2019, 10:40:44

Buna ziua,
T6R este compatibil cu o centrala Junkers Euromaxx ZC28-1 MFA 23 ? Aceasta are 3 borne 1,2,4 ptr conectare termostat, pe 24 V DC.
Va multumesc !
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
in principiu ar trebui sa fie compatibile, nu cunosc acest model de la Junkers si nu va pot garanta acest lucru, dar oricum termostatul trebuie conectat la puntea de 220 v nu la 24.
Cautati manualul si vedeti dac nu are un strap cu 2 borne pe 220V.

O zi buna.
Radu | 17 Oct 2019, 10:07:24

Buna ziua. Acest termostat functioneaza impreuna cu Ariston MICROTEC fabricata in 2002 ?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
T6R functioneaza cu orice centrala pe gaze. Daca actualmente aveti montat pe centrala un alt termostat inseamna ca functioneaza si cu T6R.
Oricum sa nu mai spuna lumea ca centralele Ariston nu sunt fiabile. "La multi ani", la anu face majoratul.
O zi buna
Crasovan Razvan | 08 Oct 2019, 19:08:54

Daca setez centrala pe 22 grade, si termostatul ajunge la 22 de grade, asta inseamna ca la 21,9 grade porneste din nou ?
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
raspunsul il gasiti mai jos.

Termostatele digitale Honeywell funcționează după principiul TPI (Timp Proporțional Integral), care asigura maximum de confort și funcționare economică. Softul încorporat în termostatele digitale Honeywell are un mecanism de învățare și în primele zile de funcționare urmărește timpii de încălzire și răcire ai locuinței, care depind de modul de dimensionare a instalației, izolația imobilului, temperatura dorită etc. Termostatul monitorizează permanent temperatura în camera și, în funcție de informațiile acumulate în timpul procesului de învățare, calculează durata și frecvența optimă cu care centrala termică trebuie să stea pornită.

Este posibil că în perioada de învățare a termostatului (circa 2 săptămâni) centrala să pornescă relativ frecvent și este un fenomen normal.
Conform datelor furnizare de asociația TACMA și Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura:
- economie de combustibil de minim 10% față de termostatele convenționale on/off cu histerezis
- un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativă a fluctuațiilor temperaturii ambiante.

O zi buna
Ovidiu | 13 Feb 2019, 21:12:00

Din ce am citit pana acum, IMMERGAS VICTRIX ZEUS SUPERIOR 32 KW poate comunica OT, sau este nevoie de un BUS de comunicare ?
Eradiatoare.ro
Termostatul T6R Smart de la Honeywell, functioneaza in ambele variante de comunicare, OT sau On/Off.
Bogdan | 09 Ian 2019, 12:39:50

Buna ziua,

1. Care este distanta minima a radiusului in cazul geo-fencing?
2. Termostatul WiFi se alimenteaza la retea sau functioneaza doar pe baterii?

Multumesc
Eradiatoare.ro
Datorita faptului ca are gatewayul incorporat in termostat, T6R trebuie alimentat permanent la retea.
Paul Negoita | 03 Ian 2019, 11:24:08

Buna ziua,
Daca termostatul este setat la 22g, la cat porneste centrala si la cat se opreste?
Astept cu interes raspunsul deoarece as dori sa-l comand cat mai urgent!
Multumesc!
Eradiatoare.ro
Termostatul va mentine permanent temperatura setata, adica 22 g. si nu va depasi aceasta temperatura.
Marius C | 30 Dec 2018, 16:59:53

Buna ziua,
Este compatibil si cu Buderus Logamax plus GB012?
Multumesc.
Eradiatoare.ro
DA, termostatul Honeywell T6R este compatibil cu centralele Buderus.
Paul Darja | 11 Dec 2018, 15:54:58

Buna ziua, îl aveti pe stoc? Se poate comanda?
Eradiatoare.ro
DA, T6R Smart este pe stoc.
Rares | 10 Dec 2018, 11:50:05

Buna ziua,
Am cumparat un viessmann vitodens 100-w 35 kw, se poate selecta protocolul de comunicare din meniul termostatului, sa functioneze doar OT sau o face automat ?

O zi buna,
Rares
Eradiatoare.ro
Buna ziua,
in momentul montajului unitatii fixe de la T6R Smert, alegeti varianta legarii la puntea de OT.
Daniel Soanca | 06 Dec 2018, 11:25:20

Daca acest termostat nu functioneaza pe baza de histereza, atunci cum functioneaza ?
Va rog sa prezentati cateva exemple concrete.
Alex Bartiș | 05 Dec 2018, 14:21:14

E compatibil cu instalare cu doua fire?
Doua fire intra in momentul de fata in termostatul vechi.
Eradiatoare.ro
Da, unitatea fixa a termostatului T6R Smart trebuie legata la centrala prin doua fire.
Adrian | 21 Noi 2018, 16:16:51

Bună ziua. Am înțeles că aceste termostate nu funcționează pe baza de Hyterezis...acest lucru înseamnă că dacă setez 22 grade acest termostat va opri centrala in momentul in care sunt fix 22 grade in cameră? Este compatibil cu Ariston Genus One? Mulțumesc.
Eradiatoare.ro
Termostatul Honeywell T6R Smart functioneaza in modul TPI si va asigura permanent temperatura setata, ati inteles foarte corect.
Alin | 13 Noi 2018, 00:32:32

Buna ziua, se poate folosi prin protocolul opentherm cu Vissmann 100w -26 kw?
de asemenea se poate configura si utiliza fara acces la internet momentan?
Eradiatoare.ro
Da daca centrala este prevazuta cu acest protocol.
Termostatul Honeywell T6R Smart poate functiona si daca nu aveti acces la internet, atat ca nu puteti folosi aplicatia de pe telefon.
Costel Petrecu | 11 Noi 2018, 01:23:43

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati valaorea pragului de hystereza pentru acest termostat.
Am incercat sa citesc documetatiile pe care le oferiti pentru acest termostat si sunt intr-o mare dilema despre persoana care le-a "elaborat":
- ori nu stie limba romana
- ori cunostintele tehnice pe care le poseda sunt foarte reduse.
- sau cel mai probabil ambele ipoteze de mai sus.
Sa stiti ca asemena "documentatii" aduc un mare deservicu produsului.
Eradiatoare.ro
Buna ziua.
Termostatele Honeywell nu functioneaza pe baza de Hysterezis.
Termostatele digitale Honeywell funcționează după principiul TPI (Timp Proporțional Integral), care asigura maximum de confort și funcționare economică. Softul încorporat în termostatele digitale Honeywell are un mecanism de învățare și în primele zile de funcționare urmărește timpii de încălzire și răcire ai locuinței, care depind de modul de dimensionare a instalației, izolația imobilului, temperatura dorită etc. Termostatul monitorizează permanent temperatura în camera și, în funcție de informațiile acumulate în timpul procesului de învățare, calculează durata și frecvența optimă cu care centrala termică trebuie să stea pornită.
C-tin Daniel | 19 Oct 2018, 09:02:15

Buna ziua,
sunt interesat de comandarea inclusiv online a unei centrale Immergas victrix terra 24/28, si oscilez intre achizitia HONEYWELL T6R sau ROUND CONNECTED.
As inclina catre T6R doar daca as sti ca poate lucra OPENTHERM cu centrala. In specificatiile centralei este prevazuta posibilitatea functionarii cu o telecomanda immergas (amico car) insa nu reiese daca centrala comunica cu aceasta telecomanda prin protocol opentherm sau altfel. Informatia nu am reusit sa o obtin nici de la producator. Intrebarea este T6R este compatibil cu aceasta centrala in sensul controlului ei prin OPENTHERM? Multumesc.
Eradiatoare.ro
T6R este compatibil cu toate protocoalele de comunicare, deci si cu centralele Victrix.
Dar atunci cand Terra 24/28 va avea protocol OpenTherm , si T6R va putea comunica cu centrala in acest protocol.
Totusi centrala nu are probleme doar ca nu a fost gandita sa comunice Open Therm. Acesta nu este un defect. Daca doriti neaparat sa comunice O.T. va puteti puteti orienta catre alta centrala putin mai scumpa.
TACHE IONEL | 11 Oct 2018, 10:30:47

Este COMPATIBIL CU BUDERUS GB062 ?
Eradiatoare.ro
Da, T6R este compatibil cucentarlele Buderus GB062.
Andrei | 26 Sep 2018, 22:55:59

Are nevoie de cablu de alimentare sau comunica fara fir cu un modul legat la centrala ?
Eradiatoare.ro
Comunica fara fir cu modulul centralei.
Dan | 22 Iun 2018, 07:47:26

Buna ziua,

Se poate folosi impreuna cu Arca Pixel 31 FC ?

Va multumesc!

Eradiatoare.ro
DA

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti vom raspunde cat putem de repede.
Antispam*:   + 9 -   =* Toate campurile sunt obligatorii

Alte oferte din Termostate de ambient fara fir si WiFi


Foto Extensie cu 3 zone Honeywell HCS80
460 lei  

Extensie cu 3 zone Honeywell HCS80

Foto Cap termostatic RF Honeywell HR92 - set 8 bucati
- 6%
2800 lei   (-180 Lei)
2620 lei 

Cap termostatic RF Honeywell HR92 - set 8 bucati

Foto Automatizare WiFi cu 5 zone pentru incalzirea in pardoseala Honeywell EvoHOME
- 4%
3450 lei   (-150 Lei)
3300 lei 

Automatizare WiFi cu 5 zone pentru incalzirea in pardoseala Honeywell EvoHOME

Foto Automatizare WiFi cu 7 zone pentru incalzirea in pardoseala Honeywell EvoHOME
- 3%
4710 lei   (-170 Lei)
4540 lei 

Automatizare WiFi cu 7 zone pentru incalzirea in pardoseala Honeywell EvoHOME

Ghidul cumparatorului de termostate de ambient fara fir si wifi

OFERTELE SAPTAMANII TERMOSTATE DE AMBIENT
7%
790 lei
730 lei TVA inclus  

Termostatul SMART Honeywell T6R, având codul de producător Y6H910RW4055, este un termostat inteligent, cu radiofrecventa și legare la internet prin gatewei-ul WiFi, integrat în termostat. T6R ( Lyric ) ofera posibilitatea stabilirii a sase programe zilnic, sau folosirii in modul manual (MAN). Acest termostat vine echipat si cu suportul de mobilier si trebuie sa fie conectat permanent la priza.Pe aceeasi aplicatie Honeywell Home, put
Foto Termostat WiFi Honeywell T6R SMART
ROBINETI CALORIFERE
ROBINETI CALORIFERE
Robineti calorifere. Robineti termostatati. Termostate calorifer.
115 lei TVA inclus  

Robinet colt Calypso Exact 1/2", cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Robinetul termostatic 1/2" impreuna cu capul termostatic Heimeier tip K, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii, sau pe un anumit domeniu de temperatura. Robinetele termostatice Heimeie
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
CALORIFERE DIN ALUMINIU
CALORIFERE DIN ALUMINIU
Calorifere si elementi din aluminiu calitate Premium. Elementi Fondital Italia.
6%
73 lei
68 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital Exclusivo 600/100, sunt fabricati 100% in Italia fiind realizati în urma unui proiect amplu de cercetare care vizează optimizarea performanțelor radiatoarelor pentru a putea oferi un produs cu caracteristici mecanice si energetice ridicate.Caloriferele din aluminiu Fondital Exclusivo sunt caracterizate prin putere mare de căldură și eficiență maxima, care se realizează datorită conductivitat
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE DIN OTEL
10%
515 lei
460 lei TVA inclus  

Calorifer Purmo Compact 22x600x1000, cu doua panouri de incalzire profilate si doua randuri de convectori ce acopera toata suprafata interiorioara.  Caloriferele din otel Purmo sunt deosebit de rezistente in timp si au suprafete de lacuire de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca tabla de otel din care sunt confectionate are o calitate superioara cu continut scazut de carbon, are o grosime standard de 1,25 mm, iar vopsi
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE VERTICALE din otel
5%
1490 lei
1410 lei TVA inclus  

Purmo Vertical VR20/1800/450, este un calorifer expresiv, cu fata profilata si canale de curgere verticale, cu benzi late si rotunjite, ce face fata cu brio in spatiile inguste inspirand stil si caldura.
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
8%
1105 lei
1015 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact, FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija, iar racordarea la instalatie se face prin partea inferioara amplasata standard in partea dreapta. 
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
8%
225 lei
206 lei TVA inclus  

Caloriferul de baie Purmo Banga 500x862, este un corp de incalzire functional, durabil, decorativ.Gama dimensionala variata ofera posibilitati de montaj in orice baie, mai mica sau mai mare.Pentru multi dintre noi, baia este ca un loc sacru; acolo ne relaxam sub dusul fierbinte in zilele racoroase, ne racorim atunci cand afara este canicula si tot acolo ne vin cele mai bune idei. De aceea, atat confortul cat si aspectul sunt lucruri deosebit de i
Foto Calorifer de baie Purmo Banga 500x862
CONVECTORI DE PARDOSEALA
1215 lei TVA inclus  

Purmo Aquilo FMS, convector cu montaj in pardoseală pentru incalzire cu convectie naturala.Înălţime totala / mm: 90 Lăţime totala / mm:  200 Lungime totala / mm: 1000  Numar de conducte: 2Greutate : 6,7 kg/mlPutere termica pentru incalzire 75/65/20 W: 182Putere termica pentru incalzire 55/45/20 W:  89 În partea superioară, convectorul trebuie prevazut cu o grilă transv
Foto Convector de pardoseala Aquilo FMS H90x200x1000
Sisteme de filtrare si echilibrare
8%
3620 lei
3300 lei TVA inclus /  

Statie pentru dedurizarea apei menajere Honeywell Braukmann KaltecSoft KS30I-60, este conceputa si fabricata in Marea Britanie, are o capacitate de 20 litri de rasina, fiind recomandata pentru locuinte cu pana la 8 persoane.Calcarul cauzeaza multe probleme in gospodarie.- Depunerile scad randamentul incalzitoarelor de apa pe baza de gaz si electrice.- Reduc diametrul conductelor de apa.- Reduc durata lor de viata.- Deterioreaza echipamentele mont
Foto Dedurizator automat Honeywell KaltecSoft 20 litri
Sisteme de evacuare SaniFLO
Sisteme de evacuare SaniFLO
Pompe cu tocare si evacuare SaniFLO SFA. Pompe pentru ape uzate.
1710 lei TVA inclus  

SANIDOUCHE, dimensiunile reduse si racordurile aflate la o inaltime mica permit sistemului sa se integreze perfect sub cadita de dus sau, foarte discret, intr-o piesa de mobilier de baie. Un alt avantaj practic: la intrarea laterala a echipamentului se poate conecta un lavoar sau un bideu. Contine clapeta antiretur premontata din fabricatie.Nu permite conectarea unui WC.Sistemul SaniDOUCHE face parte din gama de pompe pentru uz casnic.Conectari p
Foto Pompa pentru ape uzate SaniDOUCHE - dus, lavoar
APOMETRE / CONTOARE APA
APOMETRE / CONTOARE APA
Contoare industriale, apometre cu flansa, contoare de energie termica. Zenner, BMeters.
270 lei TVA inclus  

Apometru cu mecanism semi-uscat si role protejate Zenner MNK-RP, DN20 cu racorduri de 3/4", clasa C/R160, Pre-echipat pentru generator de impulsuri REED.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilarePreechipat pentru releu REED 100 L/impulsProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEE
Foto Apometru clasa C cu role protejate, Zenner MNK-RP, 3/4 DN20
TEAVA PEX / Distribuitoare
4%
940 lei
900 lei TVA inclus /  

Teava Purmo Pex PENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen, pentru incalzirea prin pardoseala sau cu radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava Pex PENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
BATERII SI ARMATURI SANITARE
6%
660 lei
615 lei TVA inclus  

Rezervor WC cu cadru metalic, SCHELL MONTUS C 120, pentru montaj ingropat.Principalele caracteristici ale rezervorului pentru WC Schell Montus:- Garantie indelungata: 5 ani- Sistem de izolare fonica.- Montaj incastrat cu actionare din exterior.- Placi de actionare din ABS, cu forme atractive si trei finisaje de suprafete, in diverse variante de culori, precum: Alb, Crom lucios, Crom mat si Negru mat.  - Materia prima de inalta cali
Foto Rama WC cu rezervor SCHELL MONTUS C 120
TEAVA PPR
7%
4 lei
3.7 lei TVA inclus /  

Teava PPR alb 20x2,8 mm cu insertie de fibra de carbon.Producator: FORMULPretul afisat este pentru 1 metru liniarProdusele cu lungimi mai mari de 2 metri pot fi expediate prin curier, cu asumarea de catre client, a ridicarii coletului din sediul FanCourier.
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA si fitinguri CUPRU
TEAVA si fitinguri CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale, fitinguri cupru.
17.8 lei TVA inclus /  

Teava de cupru bara 15 x 0,7 pentru instalatii termice cat si instalatii de alimentare cu apa.Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime teava: 3mGreutate: 0.280 kg/ml
Foto Teava cupru bara 15X0,7
CENTRALE TERMICE
CENTRALE TERMICE
Centrale termice pe gaz, centrale electruce, modele diverse
340 lei TVA inclus /  

Kit accesorii montaj centrale termice - model 1 Contine:3 robineti sferici 1/2"3 robineti sferici 3/4"1 niplu AM 1/2"1 filtru Y 1/2"1 filtru Y 3/4"1 filtru magnetic ( anticalcar) 1/2"1 regulator gaz cu filtru 3/4"
Foto Kit accesorii montaj centrala termica 1
POMPE de recirculare
POMPE de recirculare
Pompe de circulatie. Pompe cu tocator.
16%
360 lei
300 lei TVA inclus  

Pompa de circulatie cu trei trepte de putere - Ferro 25/40 x180.
Foto Pompa de recirculare FERRO 25/40x180
Accesorii pentru instalatii
45 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
13%
52 lei
45 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110