Home Despre noi Contact Cum comand Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare
(puncte 3.55 / 319 voturi)

Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF


Termostate de ambient fara fir si WiFi Honeywell
Cod produs: CMT727D1120
Producator: Honeywell
-31%
Pret vechi 380 lei  
Pret:            260 lei TVA inclus  

* La pretul de lista s-a aplicat o reducere de 31%
si economistesti 120 Lei


Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.

Detalii Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CM 727 RF cu ecran color si patru intervale de timp independente in 24 ore .
Sensibilitate: 0,5°C
Alimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)
Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.
Distanta optima de receptie: 1-25 m
Compatibilitate cu centralele termice pe gaz: Vaillant, Saunier Duval, Protherm, Bosch, Buderus, Viessmann, Ariston, Immergas, Feroli, etc.
Producator: Honeywell Marea Britanie
Garantie: 2 ani


Cronotermostatul programabil Honeywell CM 727 RF este ideal pentru manevrarea diverselor tipuri de sisteme, precum centrale murale, arzatoare, sisteme de incalzire electrica, pompe de circulatie. Spre deosebire de CM 927, acesta are doar patru intervale de timp independente pe parcursul unei zile. Este prevazut cu mai multe regimuri de lucru, pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul: manual, automat, vacanta si veghe. De exemplu, programul de vacanta ajuta la micsorarea temperaturii pe o perioada de timp cuprinsa intre 1 si 99 de zile. Termostatul functioneaza folosind modul de control proportional+integral (P+I). Acest lucru inseamna ca temperatura din circuitul tur se mareste in mod controlat, iar astfel este impiedicata dilatarea conductelor si zgomotele neplacute. Termostatul Honeywell 727 este dotat cu un ecran cu cristale lichide. In mod standard, acesta afiseaza temperatura mediului ambiant, regimul de lucru, cazan pornit, dar are si o tasta speciala care arata temperatura de referinta. Daca termostatatul este amplasat intr-un loc considerat nepotrivit, temperatura poate fi decalata cu 1-3 grade Celsius, pentru o functionare corecta.

* Afisaj: iluminat cu cristale lichide
* Regimuri de lucru: manual, automat, vacanta, veghe (anti-inghet)
* Mod de control P+I (proportional + integral) pentru a asigura o crestere controlata a temperaturii in circuitul tur, fapt ce evita dilatarea brusca a conductelor si aparitia zgomotelor in sistem, variatia temperaturii in circuitul tur si ambient are o valoare mica
* Programare pe 7 zile, 4 nivele independente de schimbare a valorii temperaturii pe zi
* Intervale de timp: la alegere, in pasi de 10 minute
* Tasta vacanta, reduce temperatura pe o perioada programata de 1 la 99 de zile
* Supracomanda manuala a temperaturii programate pana la urmatorul punct de comutare
* Tasta pentru afisarea temperaturii de referinta, in mod curent se afiseaza temp. ambianta
* Memoria EEPROM pastreaza la infinit programul reglat de utilizator
* Tasta OFF (regim veghe) asigura protectie anti-inghet reglabila la minimum 5°C.
* Afiseaza: temp. ambianta, cazan pornit, regim lucru, baterie consumata.
* Afisarea orei in format 24h sau 12h AM/PM, trecere automata vara/iarna
* Ajustarea limitelor de minim si maxim a gamei de reglare a temperaturii
* Banda de proprotionalitate ajustabila de la 1,5 la 3°C
* Decalarea cu ±1...3°C a temperaturii citite in cazul instalarii intr-un loc inadecvat
* Timpul minim de pornire 1, 2, 3 sau 5 minute (minim 10% dintr-un ciclu pornit/oprit)
* Frecventa ciclurilor pornit/oprit pe ora ale cazanului, ajustabil 3, 6, 9, 12.
* Protectie anti-gripare pompa (activa sau inactiva)

Accesorii incluse: unitatea fixa BDR91A1000, placa de baza pentru montarea pe perete, suport pentru asezarea cronotermostatului pe o suprafata plana, 2 baterii R6 alcaline.

Cronotermostatele Honeywell nu interfereaza intre ele indiferent de numarul acestora in aceeasi cladire.
Termostatele de ambient Honeywell CM 727 NU sunt compatibile cu centralele pe peleti si cu centrale termice în condensaţie cu protocol de comunicare OpenTherm.

Incepand cu 2014, datorita sprijinului primit din partea Honeywell Europa, pe piata Romaneasca puteti gasi o mare gama din produse, la preturi egale, sau chiar mai mici, decat in restul europei.
Eradiatoare.ro ca distribuitor Honeywell depune toate eforturile pentru a va oferi cele mai mici preturi posibile, pentru aceste produse de TOP.

SUPORT HONEYWELL ROMANIA  Tel. 0312.243.830    consumersupportro@honeywell.com

Termostatele digitale Honeywell funcționează după principiul TPI (Timp Proporțional Integral), care asigura maximum de confort și funcționare economică. Softul încorporat în termostatele digitale Honeywell are un mecanism de învățare și în primele zile de funcționare urmărește timpii de încălzire și răcire ai locuinței, care depind de modul de
dimensionare a instalației, izolația imobilului, temperatura dorită etc. Termostatul monitorizează permanent temperatura în camera și, în funcție de informațiile acumulate în timpul procesului de învățare, calculează durata și frecvența optimă cu care centrala termică trebuie să stea pornită. 

Este posibil că în perioada de învățare a termostatului (circa 2 săptămâni) centrala să pornescă relativ frecvent și este un fenomen normal.

Conform datelor furnizare de asociația TACMA și Universitatea din Salford (Marea Britanie), termostatele cu algoritm TPI asigura:
- economie de combustibil de minim 10% față de termostatele convenționale on/off cu histerezis
- un nivel superior de confort termic, prin reducerea semnificativă a fluctuațiilor temperaturii ambiante.


Acest produs face parte din categoria Termostate de ambient fara fir si WiFi. Toate preturile sunt actualizate la zi.
Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati.

Parerea cumparatorilor:

|

Buna ziua.
Acest termostat este compatibil cu centrala junkers zw 23-1 ke?
Multumesc

DA
|

Si daca afectează centrala aceste porniri prea dese.
................
Nu afecteaza
|

Mai este vreo diferenta in afara de posibilitatea de a programa, intre CM727 si DT 92? Mulțumesc

NU
|

Buna ziua! Recomandati folosirea optiunei de exercitiu pompa?
Multumesc!

Da
|

Buna ziua, as vrea sa știu care ar fi diferența între Honeywell CM727RFD1016 si CM727RFD1120, mă gândesc că având aceste serii de producător diferite, ar putea exista și anumite diferente intre ele. Mulțumesc
......................
1120 are afisajul color
|

Buna ziua. Desi termostatul trimite comanda de incalzire spre cutia cu relee si apare culoarea verde pe aceasta, centrala nu incepe sa incalzeasca. Imi puteti spune de ce? Asta se intampla in 90% din situatiile in care schimb temperatura, fie pe mod manual sau automat. Daca totusi inchid si deshid centrala, procesul de incalzire functioneaza corect dar bucuria nu tine foarte mult. L-am cumparat de la dumneavoasra, daca nu reusesc sa-l setez, vi-l returnez.Sunt excluse problemele de distanta, pereti, si am facut mai multe sincronizari intre termostat si cutie.
........................
Cu siguranta, o operatiune de instalare nu a fost facuta corect.
|

am cumparat un termostat Honeywell CM 727,a fost instalat ieri la centrala pe gaz Beretta,l-am setat la temp.de 21grade dar in camera s-au facut 24 grade si termoteca tot mai porneste cam la 3-4 min.si incalzeste apa cam 10 secunde la temperatura de 90 grade nu inteleg de ce se mai porneste termoteca daca in camera temperatura este atat de mare?
...................
Pentru ca in momentul setarii termostatului ati ales setarea de functionare cu +3 grade peste tempetatura vizibila. Daca stergeti aceasta bifa din setari el va functiona normal si va opri centeala la 21 grade.
|

O recomandare de termostat pe fir?!?
Intre salus si honeywell.
Multumesc
...................
Honeywell fabrica termostate de 90 de ani
|

Buna ziua!
Va rog sa mi spuneti pentru ce esti optiunea de:”exercitiu pompa” . Pt ca la mine nu merge doar pompa dupa ce este adusa apa la 55g. Cand se opreste centrala , dispare si flacara. Centrala este immergaz vitrix. Multumesc frumos!
....................
Chiar daca apa din instalatie ajunge la temperatura setata, centrala functioneaza pana cand temperatura din camera in care este montat termostatul ajunge la temperatura setata. Atunci flacar de pe termostat dispare iar arzatorul centralei se opreste, insa pompa centralei mai poate fi pornita pentru recircularea apei din instalatie.
|

Buna ziua
In ghidul de utilizare CM 727 este indicata sensibilitatea (diferențialul) de pornire/oprire, de +/- 0,5°C, și nu este reglabila. Am primit un răspuns de la Dvs. ca este de +/- 0,1°C.
Daca setez temperatura de 23 °C, ar trebui sa pornească la 22.9°C si sa oprească la 23.1°C.
Rog sa-mi oferiți un răspuns corect.
......................
Nu aveam cum sa va spun eu ca porneste la -0,1 grade, iar manualul banuiesc ca este relevant.
|

Buna ziua,
Acest termostat este compatibil cu un Ariston mai vechi? Din 2002?

Da
|

Bună ziua. Am și eu acest termostat, dar nu prea înțeleg setările ce trebuiesc făcute ptr a da un randament maxim. Am o centrala viessman VITOPEND 100 apart 4 camere și 11 calorifere. Am setat pornirile 3 porniri a câte 5 minute.la 20.5 grade. Temp în instalație 50 grade se afișează. Nu pot spune ca am un confort bun, deoarece în unele camere am 18 grade și nu este o căldură uniforma cum credeam. Sunt dezamăgită de acest termostat.
........................
Daca aveati pretentia ca termostatul sa tina loc de calorifer, robinet, izolatie termica, etc., atunci aveti motive seriose sa fiti dezamagit. Dar problemele prezentate mai sus nu prea au legatura cu termostatul, banuiesc ca daca faceti un reglaj al robinetilor pe fiecare calorifer si lasati termostatul cu setarile din fabrica, atunci veti fi mult mai multumit.
|

Buna ziua

Imi puteti recomanda un cronotermostat pt vitrix exa28, fara fir, si cu alimentare doar pe baterii ?
........................
Logictherm RF, Computerm RF, Honeywell CM727, Honeywell DT92, etc
|

Buna ziua. Este compatibil cu: immergas eolo star 23 kw ?

Multumesc mult de tot!
.............
Este compatibil cu orice model de Immegas.
|

Buna ziua, ma interesează un termostat, cronotermostat fara fir cu sensibilitatea de +- 0,1°C cu excepția Computherm si Logictherm
.....................
CM 727
|

Buna ziua.Acest termostat functoineaza la o centrala Motan Sigma 24kw?.
Multumesc
........
Da
|

Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, daca acest termostat este compatibil cu o CT BUDERUS Logomax Plus GB062-24 KD H V2? Sau, imi puteti recomanda alt model de termostat pentru acest tip de centrala?

Da CM 727 este compatibil, dar si Computerm sah Logitherm sunt compatibile.
|

Bună ziua, acest termostat este compatibil cu Vaillant ecotec pro? Și dacă este compatibil se leagă la pinii RT 24v. Va mulțumesc.

Da
|

Buna ziua,
Am achizitionat un astfel de termostat si l-am legat la o centrala Viessman 050 in condensatie. Cu setarile din fabrica si setat la o temperatura ambient de 22'C si o temperatura pe tur in centrala de 55-60'C , centrala merge 3-4 minute, apoi se opreste cam 2 minute. Ciclul se repeta in continuu. Intrebarile mele sunt:
1. daca este corect acest ciclu de functionare este normal/corect ?
2. ce temperatura a agentului termic ar fi buna pentru o astfel de centrala in condensatie pentru a reduce consumul de gaz si a asigura o functionare corecta a centralei?
Multumesc
.....
Corect ar fi ca temperatura setata pe centrala sa fir de 50 - 52 grade.
Referitor la termostat, ar fi bine ca dupa ce la-ti setat, lasati-l sa-si faca ciclurile lui si nu mai urmariti centrala. El face mai multe cicluri de porniri opriri timp de 3-4 zile iar apoi acelw cicluri se vor rari.
|

Buna ziua. Mă interesează dacă produsul CRONOTERMOSTAT FARA FIR PROGRAMABIL HONEYWELL CM 727 RF , mai precis receptorul, poate fi legat pentru alimentare cu curent la o centrala termica pe gaz și nu la o priză de curent. Menționez că în prezent am un termostat computherm model mai vechi 097 rf care așa este legat dar din păcate nu mai funcționează corespunzător, in sensul că nu mai da comandă de oprire de la aceeași distanță că și anterior. Nu este problemă cu bateriile de la emițător.
Mulțumesc.

Pai daca aveti termoststul vechi legat direct la alimentarea centealei, chiar nu inteleg ce alte sfaturi aveti nevoie.
|

Va rog sa.mi spuneti daca acest produs este compatibil cu o CT Immergas Vitrix Tera 28 1

Da
|

Va rog sa-mi spuneti daca acest cronostermostat este compatibil cu o centrala Immergas Victrix Tera 28 1.

Da
|

este compatibil cu centrela saunier duval themafast f30 ?

Da
|

Bună ziua, dețin și eu un termostat honeywell, și as vrea sa știu cum este mai bine sa setam acele porniri, din fabrica vine cu 6 porniri durata 1minut, ptr un consum mai mic de gaz. Multumesc

Cel mai bine este sa-l lasati cu setarile din fabrica.
|

Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati daca cronotermostatul honeywell CMT727D1120 este compatibil cu centrala Riello Start Condens Kis.

Da
|

L am achizionat de curând, este ok dar în setările lui nu are schimbarea orei de vara, LCD nu este luminat, în rest vom vedea când va veni frigul. Un manual în limba romana ?
...........................................
Totusi daca la-ti achizitionat acum chiar nu inteleg cum nu este iluminat si nu are manual in Romana, caci toate termostatele cu seria CMT727D1120 pe care le comercializam noi incepand cu decembrie 2016 au afisajul iluminat si manual in RO.
|

Buna ziua,
Va multumesc ptr raspunsul dvs. Revin cu inca o intrebare,
Setez temp.la 21 grade, centrala va porni la 20.5 grade si se va opri la 21.5 grade. In aceste intervale spuneti ca termostatul va avea mai multe porniri si opriri, centrala va functiona ca sa mentina temperatura constanta ? Consumul de gaz nu este mai mare ? Va multumesc.

Cu siguranta consumul de gaze este mai mic in perioadele reci si foarte reci si cel mult egal in perioadele cu temperaturi mai blande. De aceea producatorul a si optat pentru acest sistem, care de altfel este testat de zeci de ani.
|

Buna ziua, am si eu o intrebare. Termostatul are lumina ambientala de fundal ? Posed unul si nu reusesc nicicum sa il aprind.

Nu toate seriile au displayul iluminat. Cele din seria D1016 si D1120 il au.
|

Va rog explicați mi și mie, despre timpul minim de pornire 1,2,3 sau 5 minute,și frecventa ciclurilor pornit/oprit pe ora, 2,6,9,12? ?? Dacă setez temperatura de 21 grade, cum va pleca centrala, la 19 5 grade? Sau ea își va menține temperatura din cameră, prin plecările pe ora timp de cât o setez eu? Multumesc.
Daca setati temperatura la 21 grade, atunci centrala va porni la 20,5 grade. si se va opri la 21,5 grade. Dar intre aceste intervale, termostatul va avea mai multe opriri si porniri, deoarece asa lucreaza termostatele Honeywell, ceea ce face ca centrala sau pompa centralei sa functioneze o perioada mai lunga de timp dar cu alt randament, rezultand o economie de de gaz camparativ cu celelalte modele de termostate de ambient.
|

Buna ziua, acest termostat este compatibil cu centrala prin condensatie Viessmann Vitodens 050 24kW ?

DA
|

Buna ziua,am o centrala Ariston cu condesatie Genus premium acest cronotermostat fara fir este compatibil cu centrala va multumesc,

DA
|

Buna ziua. Honeywell CMT727 D1016 ar fi compatibil cu centrala Viesssman Vitodens 050? Va multumesc.


DA
|

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti care e diferenta dintre acest model si modelul cu D la final (acesta este RF).
Si daca e compatibil cu CT Immergas Vitrix Tera 24/28.

Multumesc

CM727 este denumirea comerciala, iar CM727D1016 este codul producatorului. deci este acelasi termostat si este compatibil cu toate modelele de centralele Immergas, Ariston, Vaillant, Saunier Duval, Bereta, Bosch, Buderus, etc.
|

Buna ziua,
Acest termostat este compatibil cu centrala pe gaz in condensatie IMMERGAS – VICTRIX EXA 24/28 – 32 1 ErP?

DA
|

Este compatibil cu Vaillant VUW 236/7-2 (H-int II) ecoTEC pure?

DA.
|

Merge la un arzator peleti Sun P7?
Nu stiu unde sa leg pompa de recirculare si cazanul. Asta are ABC in loc de com cum sunt altele.

Va arata pe scema di instructiunile de montaj. Daca nu le mai aveti, le gasiti pe site in format electronic, atasate la produsul respectiv.
|

Buna ziua, este compatibil cu https://www.eradiatoare.ro/centrale-termice-in-condensare/centrala-termica-ariston-cares-premium-24-eu-p4477.html . Multumesc anticipat!

DA
|

buna ziua, am o centrala vitodens 100 W -35 kw, are protocol de comunicare OpenTherm, este compatibila cu termostatul Honeywell 727 wireless? multumesc.

Nu, va trebuie o varianta OpenTherm
|

Este compatibil cu Vaillant ecoTEC Pure VUW 286/7-2 28KW + ???

DA
|

Buna ziua. Acest produs este compatibil cu o centrala CaldaRiello 24 kis C?

DA
|

Buna ziua!

Va rog sa imi spuneti daca acest cronotermostat este compatibil cu o centrala Bosch Gaz 6000 W 24 WBN.
Multumesc anticipat!

DA
|

IMI PUTETI SPUNE CE VALORI ARE HISTEREZA LA ACEST MODEL(Honeywell CM 727 RF)

- 0,5 grade
|

Buna ziua!

Spuneti-mi, va rog, daca acest cronotermostat este compatibil cu o centrala pe gaz Bosch Gaz 6000 W 24 WBN?
Multumesc anticipat!

DA
|

Buna,

Este compatibil cu o centrala Bosch Condens 2000W ZWB 24-1 RE
Va multumesc!

DA
|

Am acest termostat si nu reusesc sa fac sa opreasca pompa de recirculare din centrala. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu setarile avansate ce trebuie facute ca atunci cand ajunge temperatura dorita sa recircule apa pana aceasta ajunge la temperatura x si apoi sa opreasca pompa.
- Pai asta este si ideea ca acest tip de termostat nu opreste pompa imediat ce temperatura din camera este egala cu cea setata.
|

Imi puteti spune daca acest cronotermostat (CM 727 RF) poate fi utilizat intr-un ansamblu centrala pe lemne cu gazeificare Atmos + Puffer? Multumesc.

In mod normal ar trebui sa cautati un termostat ce decl;anseaza la o diferenta de 1 grad. Acest termostat nu este foarte indicat pentru acest tip de centrale.
|

Buna ziua,
Este compatibil cu Centrala termica pe gaz conventionala MOTAN KPLUS C22 SPV 23 MEF, 23kw ?
Va multumesc

DA
|

Buna,

Este compatibil cu centrala murala cu gaz BOSCH ZWE 24-5 MFA sau ZWE 28-5 MFA?

Multumesc

DA
|

Buna ziua. Acest model de cronotermostat este compatibil cu o centrala Ariston Clas premium evo 24k EU?
Are instructiuni de conectare la centrala?

Este perfect compatibil si are instructiuni de conectare dar in ceea ce priveste termostatul, racordarea la centrala o gasiti in cartea centralei.
|

Pentru o centrala viessman vitopend 100 un honeywell CM727RF este ok?

DA
|

Intre Salus T105F si modelul de mai sus, pe care il recomandati pt Saunier Duval Semia Condens.multumesc

CM727RF
|

Buna seara, pt o centrala Saunier Duval Semia Condens ce marca/model de termostat wireless recomandati?
Va multumesc
|

modelul din imagine este bun pentru o centrala ariston egis 24ff?
sau alta varianta de termostat fara fir?

DA.
|

buna seara, va rog sa ma indrumati ce Cronotermostat wireless pret/ calitate bun, sa aleg ? compatibil cu o centrala Riello tiraj fortat 24kw.
Computerm.
|

Buna ziua,ma intereseaza un receptor cu trei termostate fara fir,doua dintre ele vin montate in cladiri diferite de centrala termicasi au pereti de lemn respectiv BCA,aflate ladistanta de 30-35mlde centrala.Daca aveti ceva pentru situatia data va rog sa-mi raspundeti.Va multumesc cu respect.
|

ma intereseaza un receptor cu trei termostate,doua dintre ele vor fi montate in doua cladiri diferite de cea cu centrala termica si au pereti de lemn respectiv bca si se gasesc la aproximativ 30-35ml.Daca aveti ceva pentru situatia data va rog sa-mi raspundeti.Va multumesc,cu respect.
|

Va rog sa-mi spuneti un cronotermostat fara fir bun pentru o centrala Ariston Matis 24 FF+ de 24 kw
|

Buna ziua, va rog sa-mi recomandati un termostat fara fir pt. o centrala viesmann vitodens 100w in condensatie,
|

Care este sensibilitatea de comutare pentru acest produs?
- este de 0,5 grade
|

Salutare!

Va rog frumos sa i-mi recomandati si mie cel mai bun Cronotermostat fara fir pt. o CT pe gaz Immergas de 32 Kw cu tiraj fortat dar sa mearga si pt apa calda si deasemenea pe viitor sa fie compatibil cu o CT prin condensatie cu incalzire prin pardoseala.Va multumesc si va astept cu recomandarile Dvs. Profesionale pe acest E-mail, sa auzim numai de bine.

Honeywell CM727 RF este foarte OK pentru ceea ce doriti Dvs.

Adauga parerea ta despre produs:

Parerea ta:*
Antispam*:   + 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Eradiatoare.ro* Toate campurile sunt obligatorii
Ghidul cumparatorului de termostate de ambient fara fir si wifi
Foto Stiati ca... Magazin online de centrale si instalatii
Stiati ca... Magazin online de centrale si instalatii
Stiati ca, vizitand si cumparand de pe magazinul online de centrale, calorifere, radiatoare si instalatii eradiatoare.ro, castigati timp, experienta, bani, confort?... [Detalii]
Foto Instalarea detectorului de gaz metan
Instalarea detectorului de gaz metan
- Detectorul de gaz metan se va instala in incaperea unde exista cea mai mare probabilitate de aparitie de scapari de gaze. [Detalii]
Foto Centrale termice. Ce tip alegem?
Centrale termice. Ce tip alegem?
Centrala termica pe gaz - centrala pe combustibil solid - centrala electrica. [Detalii]
Foto Centrale electrice. Ce costuri lunare sunt?
Centrale electrice. Ce costuri lunare sunt?
Tabel de consumuri si costuri estimative pentru centrale electrice in perioada de iarna pentru o locuinta izolata termic. [Detalii]
Foto Livrarea produselor prin curier
Livrarea produselor prin curier
Livrarea prin curier se face pe intreg teritoriul Romaniei, contra cost (beneficiind de un tarif redus), cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari. [Detalii]
Foto Centrala termica Vaillant - informatii
Centrala termica Vaillant - informatii
Centrala termica Vaillant TurboTEC Plus. Vaillant prezinta ultimele inovatii pe segmentul de centrale murale TurboTEC PLUS. [Detalii]
Foto Termostatul de ambient
Termostatul de ambient
Termostatul de ambient electronic este responsabil de functionarea optima a oricarui tip de central termice, aducand un bonus major in confortul personal. [Detalii]
Foto Reducere 3% pentru toate produsele comandate de ziua ta
Reducere 3% pentru toate produsele comandate de ziua ta
Daca azi este ziua ta, iti uram La Multi Ani si iti facem cadou o reducere care sa-ti aduca zambetul pe buze. [Detalii]
Foto Honeywell CM927 RF -  Un termostat de ambient din gama de top
Honeywell CM927 RF - Un termostat de ambient din gama de top
Varful de gama in domeniul termostatelor de ambienta este dat de seria produselor fara fir, gen wireless. De departe cele mai apreciate termostate si cronotermostate sunt cele din gama Honeywell CM927 RF. Cu un display L [Detalii]
Foto Termostatele Honeywell CM727 (sau CMT727, CM 727 , CM727)
Termostatele Honeywell CM727 (sau CMT727, CM 727 , CM727)
Fie ca locuim la casa sau la bloc, siguranta si confortul personal sunt pe primul loc iar pentru ca de aceste lucruri sa beneficiem din plin avem nevoie de un thermostat de ambianta. Tehnologia nu sta pe loc iar de la o [Detalii]
Foto Honeywell HR90 - Cap termostatat electronic
Honeywell HR90 - Cap termostatat electronic
Cu totii ne dorim ca in zilele friguroase de iarna sa beneficiem de o temperatura constanta in toate camerele propriei locuinte. Ce te faci in schimb daca sub acelasi acoperis traiesc mai multi membri si fiecare isi dore [Detalii]
Foto Termostate de ambient/cronotermostat WIFI si control prin internet SALUS
Termostate de ambient/cronotermostat WIFI si control prin internet SALUS
Oare ce poate fi mai minunat decat sa stai linistit la birou stiind ca in momentul in care ajungi acasa gasesti o oaza de caldura si liniste ? Ce poate fi mai placut decat sa sti ca nu conteaza cate grade sunt in minu [Detalii]
Foto NOUL controler multizona Honeywell EvoHome
NOUL controler multizona Honeywell EvoHome
Cand vorbim despre termostate de ambient firma Honeywell este cu siguranta una dintre marcile emblematice de pe piata de profil din lume care produce si comercializeaza numai produse de top.  [Detalii]
Foto RETURNAREA PRODUSELOR - achizitionate de persoane fizice in urma contractelor la distanta:
RETURNAREA PRODUSELOR - achizitionate de persoane fizice in urma contractelor la distanta:
[Detalii]
Foto Diferentele dintre termostatele de ambient Honeywell
Diferentele dintre termostatele de ambient Honeywell
Ne-am hotărât sa va prezentam cele mai populare termostate de ambient din gama Honeywell și diferențele intre acestea.  V-om face referire în prima faza la termostatele de ambient cu radio-frecventa [Detalii]
Returul produselor in termen de 14 zile
RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITIONATE DE PERSOANE FIZICE in urma contractelor la distanta:Atenție!Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați ! NU puteți utiliza produsele pe care le-ați p [Detalii]
OFERTELE SAPTAMANII ROBINETI CALORIFERE
ROBINETI CALORIFERE
Robineti calorifere. Robineti termostatati. Termostate calorifer.
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Clasa energetica A.Gama de temperatura: 6 - 28*CProtectie la inghet;Doua cleme de limitare a temperaturii;Producator: Heimeier GermaniaGarantie: 5 ani
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
31%
380 lei
260 lei TVA inclus  

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CM 727 RF cu ecran color si patru intervale de timp independente in 24 ore .Sensibilitate: 0,5°CAlimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.Distanta optima de receptie: 1-25 mCompatibilitate cu centralele termice pe gaz: Vaillant, Saunier Duval, Protherm, Bosch, Buderus, Viessmann, Ariston, Immergas, Feroli, etc.Produc
Foto Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
BATERII SI ARMATURI SANITARE CALORIFERE DIN OTEL
6%
330 lei
310 lei TVA inclus  

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000.În Romania, caloriferele din otel PURMO constituie elementul cheie în încălzirea apartamentelor de locuit, sediilor de firme, caselor sau vilelor. De altfel, ele au fost primele radiatoare compacte din tablă de oţel importate în ţara noastră. Cu o calitate deja renumita si un pret moderat caloriferele PURMO sunt de nerefuzat.
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE DIN ALUMINIU
9%
44 lei
40 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO cu inaltimea de 600.Fondital nu este doar liderul mondial in domeniul producerii elementilor de aluminiu, ci este si inventatorul caloriferelor din aluminiu, cel mai vechi producator mondial si singurul producator ce inglobeaza tot procesul tehnologic al fabricarii lor. In ultimii 60 de ani, Fondital a introdus pe piata o serie extraordinară de inovaţii şi brevete care au devenit puncte de ref
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE VERTICALE din otel CALORIFERE DECORATIVE
655 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
155 lei TVA inclus  

Radiatoarele de baie Purmo Banga sunt durabile, de o inalta calitate, au garantie pe o perioada lunga de timp, sunt foarte functionale, se gasesc in foarte multe variante de dimensiuni.BANGA este un radiator de culoare alba (RAL 9016) 
Foto Calorifer de baie Purmo Banga 500x862
Sisteme de filtrare si echilibrare
4%
1150 lei
1100 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySet de livrare:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
CENTRALE TERMICE Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica in pardoseala si degivrare.
9%
1790 lei
1620 lei TVA inclus  

NORDSTAR INVERTER CS-35V3 aer conditionat 12000 btu clasa A.Pachetul include: - Unitatea externa;- Unitatea interna;- Telecomanda;
Foto Aer conditionat 12000 btu Nordstar INVERTER clasa A
TEAVA CUPRU
TEAVA CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale
12%
12.5 lei
11 lei TVA inclus /  

Teava de cupru bara 15 x 0,7 pentru instalatii termice cat si instalatii de alimentare cu apa.Producator: Halcor Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime teava: 3mGreutate: 0.280 kg/ml
Foto Teava cupru bara 15X0,7 Halcor
TEAVA PPR
24%
3.3 lei
2.5 lei TVA inclus /  

Teava PPR 20 mm cu insertie de fibra compozita RandomKIT.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA PEX / Distribuitoare
7%
650 lei
600 lei TVA inclus /  

Teava Purmo PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava PexPENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
Boilere / Puffere
1130 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/R160 si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEE
Foto Apometru apa rece clasa C cu role protejate 3/4 DN20 Zenner MNK-RP
POMPE / Hidrofoare
33%
660 lei
440 lei TVA inclus  

Grundfos ALPHA 2L 25-40/180 este o pompa cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare.
Foto Pompa Grundfos ALPHA 2L  25-40/180
Accesorii pentru instalatii
32 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
16%
48 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110