Home Despre noi Cum cumpar Contact Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare
(puncte 4.25 / 8 voturi)

Teava Pex 16x2 cu bariera de oxigen colac 500 m ROSU


Teava PEX Valrom
Cod produs: PEXO500R
Producator: Valrom
-16%
Pret vechi 1500 lei  
Pret:            1250 lei TVA inclus / Colac 

* La pretul de lista s-a aplicat o reducere de 16%
si economistesti 250 Lei


Detalii Teava Pex 16x2 cu bariera de oxigen colac 500 m ROSU

Teava O-PEX 16x2 cu bariera de oxigen tip EVOH-B Valrom colac 500 m.
Temperatura maxima: 90*C
Presiune maxima: 8 bar
Durata de viata: 50 ani
Culoare: ROSU


Teava de PEX cu bariera de oxigen O-PEX produsa de Valrom este de tipul EVOH tip B (copolimer etilenă-alcool vinilic) si asigură un grad ridicat de protectie împotriva difuziei de oxigen în instalatie, asigurând, astfel, o functionare îndelungată pentru celelalte elemente componente ale sistemului de încălzire.Teava PexKIT reprezinta un sistem destinat instalatiilor de alimentare cu apa rece/calda si de incalzire, cu aplicabilitate in locuinte particulare, institutii publice si constructii industriale.
Format din trei subsisteme, Thermoline, Saniline si Floorline si avand la baza tubulatura de PEX, sistemul PexKIT ofera solutia completa pentru orice instalatie sanitara sau de incalzire. Maleabilitatea tubulaturii si simplitatea montarii fitingurilor fac din acest sistem o solutie simpla si completa.
Partea principala a sistemului este reprezentata de tubulatura PEX (polietilena reticulata).
Teava PEX cu bariera de oxigen OPE-X D 16, 20, 25, 32;
Tub gofrat de protectie – D 25 pentru PEX D 16; D 32 pentru Pex D 20; D 40 pentru Pex D 25.
Tubulatura Pex se obtine prin reticularea polietilenei (PE) de inalta densitate cu molecula liniara si cu un grad ridicat de rigiditate. Materialul de baza se caracterizeaza printr-o rezilienta deosebit de buna si o rezistenta mare la lovire.

Caracteristici tehnice ale tubului Pex 16x2:
Rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune: stratul de Pex nu sufera modificari generate de efectele coroziunii si ale depunerilor. Suprafata tubulaturii nu va coroda in timp, eliminandu-se riscul desprinderii unor particule de rugina, coji de calcar sau solzi rezultati din coroziunea galvanica.
Tubul Pex este deosebit de rezistent la abraziune. Aceasta caracteristica este foarte importanta, in special in zona curbelor pe traseu, unde se mareste actiunea abraziva a impuritatilor prezente in apa, in conditiile unei viteze mari a fluidului tranzitat.
Rezistenta chimica si electrochimica: teava Pex nu este afectata de actiunea apelor agresive, cu PH scazut. De asemenea, prezinta un grad ridicat de rezistenta la actiunea aditivilor adaugati in apa si nu este afectat de prezenta materialelor de constructie, precum cimentul, gipsul etc.
Rezistenta foarte mare la temperaturi si presiuni inalte.
Rezistenta foarte buna la temperaturi scazute.
Inalterabilitate in timp: teava Pex utilizata in conditii normale de folosire, respectiv presiuni pana la 10 bar si temperatura de functionare 0-95°C, prezinta o rezistenta foarte mare la procesul de imbatranire.
Tubulatura Pex cu bariera de oxigen ofera impermeabilitate la difuzia oxigenului. Stratul coextrudat de protectie, format din alcool etilen vinilic (EVOH), polimerul cu cel mai puternic efect de protectie, reprezinta o bariera perfecta impotriva trecerii moleculelor gazoase. Acest strat de protectie elimina pericolul de coroziune, provocat de infiltratiile de oxigen, precum si daunele provocate de expunerile la razele UV. Pericolul de patrundere a oxigenului in tubulatura apare in cazul sistemelor „inchise“, precum sistemele de incalzire clasica, incalzire prin pardoseala, in care nu se foloseste adaos de apa. Oxigenul in exces ataca partile instalatiei care contin fier.
Utilizarea tubulaturii Pex cu bariera de oxigen elimina efectele negative produse de patrunderea oxigenului si necesita costuri minime.
In cazul neutilizarii tubulaturii Pex cu bariera de oxigen, se pot adopta o serie de masuri pentru diminuarea efectelor negative:
aditivarea apei cu inhibitori – o solutie costisitoare si cu eficacitate redusa;
montarea unui schimbator de caldura in placi din inox intre circuitul principal si circuitele dispuse la acumularea de oxigen in exces;
eliminarea din instalatie a materialelor pe baza de fier.
Capacitate de revenire la forma initiala (efectul de memorie).
Fluiditate: stratul intern al tevii are suprafata neteda si nu prezinta depuneri de calcar sau de rugina, rezultand pierderi de sarcina foarte mici si invariabile in timp.
Conductibilitate termica redusa: teava Pex prezinta o conductibilitate termica redusa in raport cu tevile metalice, rezultand pierderi de caldura reduse pe traseu. De asemenea, se reduce efectul de condens pe exteriorul tevilor.
Greutate redusa: un colac de teava Pex de 100 m cu diametrul de 20x2 mm cantareste aproximativ 12 kg.
Atoxicitate: materialele utilizate pentru tevi si racorduri nu sunt toxice si pot fi utilizate pentru conductia hidraulica de apa potabila. Tevile Pex produse de Valrom Industrie sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania.
Absorbtia acustica: proprietatile fonoabsorbante ale tevii Pex atenueaza zgomotele pe care tuburile metalice nu le pot absorbi.

 


Acest produs face parte din categoria Teava PEX. Toate preturile sunt actualizate la zi.
Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati.

Parerea cumparatorilor:


Adauga parerea ta despre produs:

Parerea ta:*
Antispam*:   + 9 -   =* Toate campurile sunt obligatorii
Oferte speciale ROBINETI CALORIFERE / Armaturi
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Clasa energetica A.Gama de temperatura: 6 - 28*CProtectie la inghet;Doua cleme de limitare a temperaturii;Producator: Heimeier GermaniaGarantie: 5 ani
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
31%
380 lei
260 lei TVA inclus  

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CMT727 RF pentru controlul automat al temperaturii functie de timp in instalatiile de incalzire din vile sau apartamente cu patru intervale de timp independente in 24 ore .Sensibilitate: 0,5°CAlimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)Unitatea fixa Honeywell BDR91.Date tehnice receptor BDR91:• Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.• Accesorii incluse
Foto Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
CALORIFERE DIN OTEL
9%
330 lei
298 lei TVA inclus  

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000.În Romania, caloriferele din otel PURMO constituie elementul cheie în încălzirea apartamentelor de locuit, sediilor de firme, caselor sau vilelor. De altfel, ele au fost primele radiatoare compacte din tablă de oţel importate în ţara noastră. Cu o calitate deja renumita si un pret moderat caloriferele PURMO sunt de nerefuzat.
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE DIN ALUMINIU
11%
44 lei
39 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3 de 600
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE VERTICALE din otel
865 lei TVA inclus  

Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450.Garantie: 10 aniDisponibilitate: La comanda
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
655 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
26%
300 lei
220 lei TVA inclus  

Calorifer portprosop Radox Round 600 x 1200.Radox Round este un radiator luxos, un important element de decor care nu trebuie sa lipseasca din nici o camera de baie. Are o forma simpla si este foarte functional putand fi folosit si ca port prosop. In plus radiatorul Round reprezinta un exceptional raport pret / calitate.
Foto Calorifer baie Radox Round 600-1200
Sisteme de filtrare si echilibrare
8%
1150 lei
1050 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySet de livrare:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
CENTRALE TERMICE
33%
3920 lei
2600 lei TVA inclus  

Ariston CARES Premium 24 EU este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare.Garantie: 3 aniPIF: inclusaKit evacuare inclusTip ardere: in condensare Tiraj: fortatClasa energetica A
Foto Centrala termica Ariston CARES Premium 24 EU
Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica in pardoseala si degivrare.
15%
2850 lei
2400 lei TVA inclus  

Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W.Putere termica W: 866Dimensiuni mm ( lxLxH ): 600 x 1500 x 20Suprafata acoperita mp: 16-20Greutate kg: 5.9Alimentare V: 220Posibilitati montaj: Tavan sau PereteGarantie: 10 aniProducator: Energy Korea Inc.Formula de calcul estimativ consum ( pt. o casa izolata termic avand toate camerele incalzite ): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
Foto Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W
TEAVA CUPRU
TEAVA CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale
14%
21 lei
18 lei TVA inclus  

Teava de cupru colac izolata 15x1 Halcor TermogreenPretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime colac: 50 mGreutate: 0.400 kg/ml
Foto Teava cupru colac izolata 15x1 Halcor
TEAVA PPR
21%
3.3 lei
2.6 lei TVA inclus /  

Teava PPR 20 mm cu insertie de fibra compozita RandomKIT.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA PEX / Distribuitoare
18%
770 lei
630 lei TVA inclus /  

Teava Purmo PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava PexPENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
Boilere / Puffere / Instanturi
5%
1090 lei
1030 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/B si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEEIn unele localitati din tara Regia de Apa nu accepta decat un anume producator de contoare de apa. De aceea ofertele noastre includ ambele variante de apometre la cele mai bune preturi. Va rugam ca inainte de a efectua o comanda, asigurati
Foto Apometru apa rece cu role protejate 3/4 DN20 Zenner MNK-RP
POMPE / Hidrofoare
10%
730 lei
650 lei TVA inclus  

Grundfos ALPHA 2L 25-40/180 este o pompa cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare. Garantie extinsa: 5 ani
Foto Pompa Grundfos ALPHA 2L  25-40/180
Accesorii pentru instalatii
28 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
14%
47 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110