Home Despre noi Cum cumpar Contact Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare


Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA HydronicsTA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium.Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii.
Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.Precizia, cunostintele si experienta s-au combinat acum pentru a asigura o gama integrala de solutii dintr-o sursa unica, de incredere.
Marcile de produs Pneumatex, TA si Heimeier au fost reunite pentru a forma o unica societate exceptionala, care va opera sub denumirea de TA Hydronics. Gama de competente opereaza ca una singura, in beneficiul clientilor permitand distributia hidraulica la nivelul intregului sistem. TA Hydronics este sursa unica pentru cea mai comprehensiva gama de solutii de sistem din industria hidraulica.
Mentinerea presiunii si calitatii apei
TA Hydronics este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii - cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

Cea mai importanta componenta a sistemului este chiar apa. De aceea calitatea si presiunea acesteia trebuie mentinute cu o atentie deosebita.
Modificarile de temperatura genereaza modificarea volumului apei, aspect care trebuie imediat gestionat pentru a se evita deteriorarea si defectarea sistemului. Sistemele sigure de control al presiunii, cu compresoare sau pompe, o gama vasta de vase de expansiune si instalatii de adaos, asigura existenta unei cantitati corespunzatoare de apa, la presiunea adecvata in sistem. Gama vasta de separatoare protejeaza instalatia si mentin performanta sistemului, pastrand apa fara micro-bule si depuneri in sistemele de incalzire, solare si de racire a apei. Iar instalatiile de degazare utilizeaza un proces de atomizare pentru separarea completa a gazelor de apa, intr-un vas de vacuum special proiectat.

Echilibrare si control
Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. 
TA Hydronics este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza TA Hydronics acopera toate tipurile de sisteme hidraulice - cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.
Echilibrarea hidraulica se refera la controlarea debitului de apa, fara aceasta un sistem de control al temperaturii nu va functiona niciodata la intregul sau potential. In prezent, sistemele neechilibrate reprezinta cauza a doua treimi din problemele legate de climatul interior. In calitate de experti in echilibrare, compania TA Hydronics permite mentinetinerea confortul la nivelul adecvat si sporirea eficientei HVAC cu pana la 30%. 
Control termostatic
TA Hydronics se afla intr-o continua cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in domeniul controlului termostatic pentru extinderea gamei specifice de produse.
Gama de robinete termostatice cuprinde mai mult de 120 de robinete termostatice diferite la care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. Compania ofera de asemenea, o gama extinsa de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, vane de control si inchidere, astfel asigurand o solutie pentru orice situatie.
Cu un istoric bogat de succese datorate dedicarii fata de precizie si control, sistemele de control termostatic garanteaza siguranta in ceea ce priveste controlul temperaturii. Toate robinetele termostatice sunt realizate din bronz. Rezistent la coroziune si dezincare, acest material puternic este fasonat prin intermediul procesul propriu de turnare. Rezultatul este un robinet termostatic si un control al temperaturii inegalabil.    
  Experienta genereaza perfectiune
Determinarea specificatiilor hidraulice in constructiile noi si renovari poate fi descurajanta in cazul prezentarii cu toti factorii care trebuie sa lucreze in perfecta sincronizare in cadrul unui sistem.
Eficienta energetica si impactul asupra mediului reprezinta in prezent aspecte majore in determinarea specificatiilor hidraulice in constructii la scara larga si renovari. Experienta legata de optimizarea sistemelor hidraulice de distributie pentru a deveni eficiente energetic in structuri de mari dimensiuni, fac din TA Hydronics partenerul pe care va puteti baza pentru asigurarea unui nivel ridicat de eficienta necesar proiectelor. 
Aspectele legate de mediu joaca de asemenea un rol vital in determinarea controlului eficient al sistemelor de incalzire si racire in proiectele de dimensiuni reduse. Sistemele de incalzire cu panouri solare devin din ce in ce mai mult un mijloc uzual de generare de energie si aceasta inseamna ca vasele de mentinere a presiunii de o calitate ridicata devin o necesitate. TA Hydronics se afla intr-o pozitie unica de a furniza experienta, cunostintele si instrumentele, si inovatia necesare pentru a garanta faptul ca proiectul asigura maximum de economii de energie.Oferte speciale ROBINETI CALORIFERE / Armaturi
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Clasa energetica A.Gama de temperatura: 6 - 28*CProtectie la inghet;Doua cleme de limitare a temperaturii;Producator: Heimeier GermaniaGarantie: 5 ani
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
31%
380 lei
260 lei TVA inclus  

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CM 727 RF pentru controlul automat al temperaturii functie de timp in instalatiile de incalzire domestice sau industriale cu patru intervale de timp independente in 24 ore .Sensibilitate: 0,5°CAlimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.Distanta optima de receptie: 1-25 mCompatibilitate cu centralele termice pe gaz: Vaillan
Foto Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
CALORIFERE DIN OTEL
6%
330 lei
310 lei TVA inclus  

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000.În Romania, caloriferele din otel PURMO constituie elementul cheie în încălzirea apartamentelor de locuit, sediilor de firme, caselor sau vilelor. De altfel, ele au fost primele radiatoare compacte din tablă de oţel importate în ţara noastră. Cu o calitate deja renumita si un pret moderat caloriferele PURMO sunt de nerefuzat.
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE DIN ALUMINIU
13%
44 lei
38 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3 de 600
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE VERTICALE din otel
865 lei TVA inclus  

Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450.Garantie: 10 aniDisponibilitate: La comanda
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
655 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
26%
300 lei
220 lei TVA inclus  

Calorifer portprosop Radox Round 600 x 1200.Radox Round este un radiator luxos, un important element de decor care nu trebuie sa lipseasca din nici o camera de baie. Are o forma simpla si este foarte functional putand fi folosit si ca port prosop. In plus radiatorul Round reprezinta un exceptional raport pret / calitate.
Foto Calorifer baie Radox Round 600-1200
Sisteme de filtrare si echilibrare
8%
1150 lei
1050 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySet de livrare:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
CENTRALE TERMICE
10%
3020 lei
2690 lei TVA inclus  

Ariston CARES Premium 24 EU este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare.Garantie: 3 aniPIF: inclusaKit evacuare inclusTip ardere: in condensare Tiraj: fortatClasa energetica A
Foto Centrala termica Ariston CARES Premium 24 EU
Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica in pardoseala si degivrare.
15%
2850 lei
2420 lei TVA inclus  

Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W.Putere termica W: 866Dimensiuni mm ( lxLxH ): 600 x 1500 x 20Suprafata acoperita mp: 16-20Greutate kg: 5.9Alimentare V: 220Posibilitati montaj: Tavan sau PereteGarantie: 10 aniProducator: Energy Korea Inc.Formula de calcul estimativ consum ( pt. o casa izolata termic avand toate camerele incalzite ): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
Foto Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W
TEAVA CUPRU
TEAVA CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale
16%
21 lei
17.5 lei TVA inclus  

Teava de cupru colac izolata 15x1 Halcor TermogreenPretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime colac: 50 mGreutate: 0.400 kg/ml
Foto Teava cupru colac izolata 15x1 Halcor
TEAVA PPR
21%
3.3 lei
2.6 lei TVA inclus /  

Teava PPR 20 mm cu insertie de fibra compozita RandomKIT.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA PEX / Distribuitoare
18%
770 lei
630 lei TVA inclus /  

Teava Purmo PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava PexPENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
Boilere / Puffere / Instanturi
5%
1090 lei
1030 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/B si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEEIn unele localitati din tara Regia de Apa nu accepta decat un anume producator de contoare de apa. De aceea ofertele noastre includ ambele variante de apometre la cele mai bune preturi. Va rugam ca inainte de a efectua o comanda, asigurati
Foto Apometru apa rece cu role protejate 3/4 DN20 Zenner MNK-RP
POMPE / Hidrofoare
10%
730 lei
650 lei TVA inclus  

Grundfos ALPHA 2L 25-40/180 este o pompa cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare. Garantie extinsa: 5 ani
Foto Pompa Grundfos ALPHA 2L  25-40/180
Accesorii pentru instalatii
28 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
14%
47 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110