Home Despre noi Contact Cum comand Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare


Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA HydronicsTA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium.Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii.
Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.Precizia, cunostintele si experienta s-au combinat acum pentru a asigura o gama integrala de solutii dintr-o sursa unica, de incredere.
Marcile de produs Pneumatex, TA si Heimeier au fost reunite pentru a forma o unica societate exceptionala, care va opera sub denumirea de TA Hydronics. Gama de competente opereaza ca una singura, in beneficiul clientilor permitand distributia hidraulica la nivelul intregului sistem. TA Hydronics este sursa unica pentru cea mai comprehensiva gama de solutii de sistem din industria hidraulica.
Mentinerea presiunii si calitatii apei
TA Hydronics este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii - cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

Cea mai importanta componenta a sistemului este chiar apa. De aceea calitatea si presiunea acesteia trebuie mentinute cu o atentie deosebita.
Modificarile de temperatura genereaza modificarea volumului apei, aspect care trebuie imediat gestionat pentru a se evita deteriorarea si defectarea sistemului. Sistemele sigure de control al presiunii, cu compresoare sau pompe, o gama vasta de vase de expansiune si instalatii de adaos, asigura existenta unei cantitati corespunzatoare de apa, la presiunea adecvata in sistem. Gama vasta de separatoare protejeaza instalatia si mentin performanta sistemului, pastrand apa fara micro-bule si depuneri in sistemele de incalzire, solare si de racire a apei. Iar instalatiile de degazare utilizeaza un proces de atomizare pentru separarea completa a gazelor de apa, intr-un vas de vacuum special proiectat.

Echilibrare si control
Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. 
TA Hydronics este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza TA Hydronics acopera toate tipurile de sisteme hidraulice - cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.
Echilibrarea hidraulica se refera la controlarea debitului de apa, fara aceasta un sistem de control al temperaturii nu va functiona niciodata la intregul sau potential. In prezent, sistemele neechilibrate reprezinta cauza a doua treimi din problemele legate de climatul interior. In calitate de experti in echilibrare, compania TA Hydronics permite mentinetinerea confortul la nivelul adecvat si sporirea eficientei HVAC cu pana la 30%. 
Control termostatic
TA Hydronics se afla intr-o continua cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in domeniul controlului termostatic pentru extinderea gamei specifice de produse.
Gama de robinete termostatice cuprinde mai mult de 120 de robinete termostatice diferite la care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. Compania ofera de asemenea, o gama extinsa de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, vane de control si inchidere, astfel asigurand o solutie pentru orice situatie.
Cu un istoric bogat de succese datorate dedicarii fata de precizie si control, sistemele de control termostatic garanteaza siguranta in ceea ce priveste controlul temperaturii. Toate robinetele termostatice sunt realizate din bronz. Rezistent la coroziune si dezincare, acest material puternic este fasonat prin intermediul procesul propriu de turnare. Rezultatul este un robinet termostatic si un control al temperaturii inegalabil.    
  Experienta genereaza perfectiune
Determinarea specificatiilor hidraulice in constructiile noi si renovari poate fi descurajanta in cazul prezentarii cu toti factorii care trebuie sa lucreze in perfecta sincronizare in cadrul unui sistem.
Eficienta energetica si impactul asupra mediului reprezinta in prezent aspecte majore in determinarea specificatiilor hidraulice in constructii la scara larga si renovari. Experienta legata de optimizarea sistemelor hidraulice de distributie pentru a deveni eficiente energetic in structuri de mari dimensiuni, fac din TA Hydronics partenerul pe care va puteti baza pentru asigurarea unui nivel ridicat de eficienta necesar proiectelor. 
Aspectele legate de mediu joaca de asemenea un rol vital in determinarea controlului eficient al sistemelor de incalzire si racire in proiectele de dimensiuni reduse. Sistemele de incalzire cu panouri solare devin din ce in ce mai mult un mijloc uzual de generare de energie si aceasta inseamna ca vasele de mentinere a presiunii de o calitate ridicata devin o necesitate. TA Hydronics se afla intr-o pozitie unica de a furniza experienta, cunostintele si instrumentele, si inovatia necesare pentru a garanta faptul ca proiectul asigura maximum de economii de energie.OFERTELE SAPTAMANII ROBINETI CALORIFERE
ROBINETI CALORIFERE
Robineti calorifere. Robineti termostatati. Termostate calorifer.
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Clasa energetica A.Gama de temperatura: 6 - 28*CProtectie la inghet;Doua cleme de limitare a temperaturii;Producator: Heimeier GermaniaGarantie: 5 ani
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
31%
380 lei
260 lei TVA inclus  

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CM 727 RF cu ecran color si patru intervale de timp independente in 24 ore .Sensibilitate: 0,5°CAlimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.Distanta optima de receptie: 1-25 mCompatibilitate cu centralele termice pe gaz: Vaillant, Saunier Duval, Protherm, Bosch, Buderus, Viessmann, Ariston, Immergas, Feroli, etc.Produc
Foto Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
BATERII SI ARMATURI SANITARE CALORIFERE DIN OTEL
6%
330 lei
310 lei TVA inclus  

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000.În Romania, caloriferele din otel PURMO constituie elementul cheie în încălzirea apartamentelor de locuit, sediilor de firme, caselor sau vilelor. De altfel, ele au fost primele radiatoare compacte din tablă de oţel importate în ţara noastră. Cu o calitate deja renumita si un pret moderat caloriferele PURMO sunt de nerefuzat.
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE DIN ALUMINIU
9%
44 lei
40 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO cu inaltimea de 600.Fondital nu este doar liderul mondial in domeniul producerii elementilor de aluminiu, ci este si inventatorul caloriferelor din aluminiu, cel mai vechi producator mondial si singurul producator ce inglobeaza tot procesul tehnologic al fabricarii lor. In ultimii 60 de ani, Fondital a introdus pe piata o serie extraordinară de inovaţii şi brevete care au devenit puncte de ref
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE VERTICALE din otel CALORIFERE DECORATIVE
655 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
155 lei TVA inclus  

Radiatoarele de baie Purmo Banga sunt durabile, de o inalta calitate, au garantie pe o perioada lunga de timp, sunt foarte functionale, se gasesc in foarte multe variante de dimensiuni.BANGA este un radiator de culoare alba (RAL 9016) 
Foto Calorifer de baie Purmo Banga 500x862
Sisteme de filtrare si echilibrare
4%
1150 lei
1100 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySet de livrare:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
CENTRALE TERMICE TEAVA PEX / Distribuitoare
7%
650 lei
600 lei TVA inclus /  

Teava Purmo PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava PexPENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
TEAVA CUPRU
TEAVA CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale
12%
12.5 lei
11 lei TVA inclus /  

Teava de cupru bara 15 x 0,7 pentru instalatii termice cat si instalatii de alimentare cu apa.Producator: Halcor Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime teava: 3mGreutate: 0.280 kg/ml
Foto Teava cupru bara 15X0,7 Halcor
TEAVA PPR
24%
3.3 lei
2.5 lei TVA inclus /  

Teava PPR 20 mm cu insertie de fibra compozita RandomKIT.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica in pardoseala si degivrare.
9%
1790 lei
1620 lei TVA inclus  

NORDSTAR INVERTER CS-35V3 aer conditionat 12000 btu clasa A.Pachetul include: - Unitatea externa;- Unitatea interna;- Telecomanda;
Foto Aer conditionat 12000 btu Nordstar INVERTER clasa A
Boilere / Puffere
1130 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/R160 si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEE
Foto Apometru apa rece clasa C cu role protejate 3/4 DN20 Zenner MNK-RP
POMPE / Hidrofoare
33%
660 lei
440 lei TVA inclus  

Grundfos ALPHA 2L 25-40/180 este o pompa cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare.
Foto Pompa Grundfos ALPHA 2L  25-40/180
Accesorii pentru instalatii
32 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
16%
48 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110