Home Despre noi Contact Cum comand Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare


Diferentele dintre termostatele de ambient HoneywellNe-am hotărât sa va prezentam cele mai populare termostate de ambient din gama Honeywell și diferențele intre acestea.  V-om face referire în prima faza la termostatele de ambient cu radio-frecventa deoarece acestea sunt cele mai vândute produse din ultimii ani.
Dorim sa subliniem un aspect foarte important, precum ca toate termostatele de ambient Honeywell sunt fabricate în Marea Britanie și includ în pachetul de livrare baterii alcaline longlife.                                .
 Vom începe cu prezentarea în mod aleator.     


Termostat wireless Honeywell DT92A

Termostatul cu denumirea comerciala Honeywell DT92A, având codul de producător DT92A1004, este un termostat de ambient wireless, neprogramabil, cu un afisaj mare, vizibil, ușor de instalat și foarte simplu de utilizat, satisfacand zeci de mii de utilizatori din întreaga europa. Este un termostat ce poate fi montat atât pe masa, cât și pe perete, cu ajutorul suportilor inclusi în pachetul de baza.
 


Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
Termostatul cu denumirea comerciala Honeywell CM727, având codul de producător CMT727DRF, este un termostat de ambient wireless, programabil, 7 zile, cu 4 nivele independente de schimbare a valorii temperaturii pe zi. Este un termostat ce necesita  citirea instructiunilor de programare și parcurgerea pasilor solicitati. Totodata el poate fi utilizat și ca termostat neprogramabil prin comutarea butonului MAN. 

 

Este un termostat ce poate fi montat atât pe masa, cât și pe perete, cu ajutorul suportilor inclusi în pachetul de baza.Honeywell Y87RF ROUND - termostat de ambient neprogramabil

Termostatul cu denumirea comerciala Honeywell Round Y87RF, având codul de producător Y87RF2024, este un termostat de ambient wireless, neprogramabil, cu afisaj iluminat, de dimensiuni foarte mari. Acest termostat este indicat să fie montat într-un loc fix, pe perete, el neavand un suport special pentru masa. Un aspect interesant ce trebuie amintit este faptul ca acest termostat nu are butoane pentru reglarea temperaturii, aceasta facanduse prin simpla rotire către stânga sau către dreapta a capacului frontal. Este considerat ca cel mai ușor de utilizat termostat de pe piața la ora actuala, avand cel mai interesant design.Honeywell ROUND Connected - termostat de ambient WiFi


Termostatul cu denumirea comerciala Honeywell Round Y87RF WiFi, având codul de producător Y87RFC2074, este un termostat de ambient wireless, cu conectare la internet. El este livrat în pachetul de baza cu gatewey-ul de internet. Legătura la router se face prin cablu, ceea ce poate fi considerat un avantaj în prisma faptului ca bateriile de alimentare ale termostatului nu sunt solicitate suplimentar. Temperatura poate fi oricând modificata de pe smartfone sau direct de pe termostat prin simpla rotire către stânga sau către dreapta a capacului frontal. Este considerat ca cel mai ușor de utilizat termostat WiFI, de pe piața la ora actuala, avand cel mai interesant design. .

 

SMART Termostat WiFi Honeywell  T6R

Termostatul cu denumirea comerciala Honeywell T6R, având codul de producător Y6H910RW4055, este un termostat inteligent, cu radiofrecventa și legare la internet prin gatewei-ul WiFi, integrat în termostat. Face parte din gama HOME, ce va ingloba pe aceeași aplicație mai multe sisteme de monitorizare și control al locuintei. T6R SMART, este primul termostat de pe piața, capabil sa functioneze cu toate tipurile de centrale termice on/off sau cu protocolul OpenTherm. 
T6R are o interfață tactilă simpla ce facilitează programarea cu un afișaj mare, clar și cu ghidare intuitivă pe ecran.
Aplicația vă oferă control complet asupra încălzirii casei oriunde v-ați afla, inclusiv programări și sincronizare automată cu termostatul.
Folosind funcțiile de locație de pe telefonul smartphone, T6 R comunică cu aplicația pentru a determina când locuința este vacantă sau când vă aflați pe drum spre casă, ajustând automat temperatura.

Programarea potrivita nevoilor fiecaruia.
Lyric T6R  oferă o gamă de setări programabile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață, inclusiv planificarea zilei de 7 zile, 5/2 zile și o singură zi, cu până la 6 setări de timp diferite pe zi.
Termostatul Lyric T6R Smart funcționează împreună cu Apple HomeKit și Google Home pentru a vă îngriji de confortul de acasă și a vă menține casa conectată, acum și în viitor. 


 
Honeywell EvoHOME, kit-ul ce poate controla intreg sistemul de incalzire 

Termostatul cu denumirea comerciala EvoHome, având codul de producător ATP921R3052, este un termostat cu ecran tactil ce comunica prin unde-radio și legare la internet cu gatewei-ul WiFi integrat.
El ofera posibilitatea setarii a șase programe zilnice în intervalul de timp dorit. EvoHome poate foarte ușor să devină un SISTEM, prin accesorizare cu capete termostatice HR91 sau HR92, senzori de temperatura T87RF2033, kit control apa calda ATF500DHW, sau controler pentru incalzirea în pardoseala HCC80.  El poate controla pana la 12 zone independente, controlabile de la distanța prin intermediul smartfone-ului , sau de acasă  direct de pe ecranul tactil.

Produse recomandate:

Foto Termostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
- 34%
380 lei   (-130 Lei)
250 lei 

Termostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF

Foto Termostat de ambient WiFi Honeywell ROUND Connected
- 25%
750 lei   (-190 Lei)
560 lei 

Termostat de ambient WiFi Honeywell ROUND Connected

Foto Termostat WiFi Honeywell T6R SMART
- 15%
830 lei   (-131 Lei)
699 lei 

Termostat WiFi Honeywell T6R SMART

Foto Termostat fara fir Honeywell DT92
- 39%
280 lei   (-110 Lei)
170 lei 

Termostat fara fir Honeywell DT92

Foto Termostat de ambient fara fir Honeywell Y87RF ROUND
- 26%
450 lei   (-120 Lei)
330 lei 

Termostat de ambient fara fir Honeywell Y87RF ROUND

Foto Termostat de ambient fara fir Logictherm C3 RF
- 12%
165 lei   (-20 Lei)
145 lei 

Termostat de ambient fara fir Logictherm C3 RFOFERTELE SAPTAMANII ROBINETI CALORIFERE
ROBINETI CALORIFERE
Robineti calorifere. Robineti termostatati. Termostate calorifer.
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet termostatic 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Robinetul termostatic 1/2" impreuna cu capul termostatic Heimeier tip K, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii, sau pe un anumit domeniu de temperatura. Carcasa capului termostatat este confecti
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
34%
380 lei
250 lei TVA inclus /  

Termostat de ambianta fara fir Honeywell CMT 727RF cu ecran iluminat si patru intervale de timp independente in 24 ore.Acest termostat are o distanta de tranzmisie a undelor radio de maxim 30 m cu trei plafoane de beton armat. Cronotermostatele CMT727 sunt fabricate de catre Honeywell in Marea Britanie si au o garantie de 2 ani.Ele sunt compatibile cu centralele termice pe gaz: Vaillant, Saunier Duval, Bosch, Buderus, Viessmann, Ariston
Foto Termostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
BATERII SI ARMATURI SANITARE CALORIFERE DIN ALUMINIU
9%
44 lei
40 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital Exclusivo sunt fabricati 100% in Italia fiind realizati în urma unui proiect amplu de cercetare care vizează optimizarea performanțelor radiatoarelor pentru a putea oferi un produs cu caracteristici mecanice si energetice ridicate.Caloriferele din aluminiu Fondital Exclusivo sunt caracterizate prin putere mare de căldură și eficiență maxima, care se realizează datorită conductivitati termice
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE DIN OTEL
4%
345 lei
330 lei TVA inclus  

Calorifer Purmo Compact 22x600x1000, cu doua panouri de incalzire profilate si doua randuri de convectori ce acopera toata suprafata interiorioara.  Caloriferele din otel Purmo sunt deosebit de rezistente in timp si au suprafete de lacuire de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca tabla de otel din care sunt confectionate are o calitate superioara cu continut scazut de carbon, are o grosime standard de 1,25 mm, iar vopsi
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE VERTICALE din otel
935 lei TVA inclus  

Purmo Vertical VR20/1800/450, este un calorifer expresiv, cu fata profilata si canale de curgere verticale, cu benzi late si rotunjite, ce face fata cu brio in spatiile inguste inspirand stil si caldura.
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
707 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
165 lei TVA inclus  

Caloriferul de baie Purmo Banga 500x862, este un corp de incalzire functional, durabil, decorativ.Gama dimensionala variata ofera posibilitati de montaj in orice baie, mai mica sau mai mare.Pentru multi dintre noi, baia este ca un loc sacru; acolo ne relaxam sub dusul fierbinte in zilele racoroase, ne racorim atunci cand afara este canicula si tot acolo ne vin cele mai bune idei. De aceea, atat confortul cat si aspectul sunt lucruri deosebit de i
Foto Calorifer de baie Purmo Banga 500x862
Sisteme de filtrare si echilibrare
4%
1150 lei
1100 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySetul de livrare contine:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
TEAVA PEX / Distribuitoare
7%
650 lei
600 lei TVA inclus /  

Teava Purmo Pex PENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen, pentru incalzirea prin pardoseala sau cu radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava Pex PENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
TEAVA si fitinguri CUPRU
TEAVA si fitinguri CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale, fitinguri cupru.
12%
12.5 lei
11 lei TVA inclus /  

Teava de cupru bara 15 x 0,7 pentru instalatii termice cat si instalatii de alimentare cu apa.Producator: Halcor Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime teava: 3mGreutate: 0.280 kg/ml
Foto Teava cupru bara 15X0,7 Halcor
TEAVA PPR
24%
3.3 lei
2.5 lei TVA inclus /  

Teava PPR alb 20x2,8 mm cu insertie de fibra de carbon.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
CENTRALE TERMICE
11%
2920 lei
2590 lei TVA inclus  

Ariston CARES Premium 24 EU este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare.Garantie: 3 aniPIF: inclusaKit evacuare inclusTip ardere: in condensare Tiraj: fortatClasa energetica A
Foto Centrala termica Ariston CARES Premium 24 EU
Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica, panouri radiante SunJoy, aer conditionat.
19%
2040 lei
1650 lei TVA inclus  

Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 5 - 578 W.Putere termica W: 578 Dimensiuni mm ( lxLxH ): 600 x 900 x 20Suprafata acoperita mp: 8 - 12Greutate kg: 5Alimentare V: 220Posibilitati montaj: Tavan sau PereteGarantie: 10 aniProducator: Energy Korea Inc.Formula de calcul estimativ consum (pentru o casa izolata termic avand toate camerele incalzite): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
Foto Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 5 - 578 W
Boilere / Puffere
1130 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
APOMETRE / Contoare Apa
Contoare apa Bmeters. Apometre Zenner. Apometre cu flansa. Apometre pentru irigatii.
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/R160 si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEE
Foto Apometru clasa C cu role protejate, Zenner MNK-RP, 3/4 DN20
POMPE / Hidrofoare Accesorii pentru instalatii
32 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
16%
48 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110