Home Despre noi Cum cumpar Contact Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare


Centrala termica Vaillant - informatiiCentrala termica Vaillant TurboTEC Plus. Vaillant prezinta ultimele inovatii pe segmentul de centrale murale TurboTEC PLUS.Gama Vaillant TurboTEC PLUS combina calitatile predecesoarelor sale cu cele mai noi evolutii tehnologice inovatoare convingand prin solutiile oferite si prin flexibilitate.

Gama de produse moderne Vaillant TurboTEC PLUS contine centrale termice murale conventionale ce se potrivesc perfect atat constructiilor noi cat si celor in curs de modernizare. In paralel cu traditiile Vaillant de calitate si excelenta, aceasta noua gama de produse este realizata exclusiv in Germania in fabrica de la Remscheid, unde Johann Vaillant a fondat compania acum mai bine de 130 de ani. Din 1874 Vaillant a dezvoltat si imbunatatit in mod constant solutiile de incalzire casnica potrivite fiecarui utilizator al produselor sale – telul Vaillant este sa ofere an de an solutii noi, produse inovatoare si servicii de calitate pentru imbunatatirea confortului casnic.

Inteligent si flexibil

Tehnologia inglobata in produsele Vaillant garanteaza solutii flexibile pentru toate variantele de montare si instalare, cum ar fi sistemele solare care pot fi conectate in orice situatie. Tehnologii de ultima generatie va sunt puse la dispozitie pentru a realiza sisteme de incalzire si preparare a apei calde menajere. Centrala Vaillant TurboTEC PLUS va propune o noua alternativa asupra tehnologiei inovatoare in domeniul incalzirii. Acestea imbina in mod armonios nevoia de confort cu necesarul de apa calda menajera si caldura.

Produsele gamei TurboTEC PLUS se potrivesc intotdeauna indiferent daca instalatia este veche sau daca sunt alte cerinte speciale. In toate cazurile rezultatul este o instalatie termica perfecta. Mai mult decat atat, centralele termice Vaillant au fost premiate pentru design-ul atractiv. Iar, ceea ce nu se poate vedea si se afla in spatele design-ului, tehnologia incanta prin confortul oferit.

Componentele blocului hidraulic
Intregul bloc hidraulic a fost supus evolutiilor tehnologice. Un nou by-pass reglabil integrat, sensor de temperatura suplimentar si schimbator de caldura imbunatatit. Cu totul nou, blocul hidraulic asigura furnizarea apei calde menajere la temperatura constanta.

Sistemul eBUS - permite comunicarea bidirectionala intre componentele de comanda ale centralei, interfata, automatizarii si termostatul de camera. Acest sistem ofera fiabilitate produsului, timp de raspuns redus, usurinta in utilizare; pe scurt: mai mult confort.

Ecran LCD pentru monitorizarea aparatului
Pe acest ecran cu cristale lichide iluminat albastru sunt usor de monitorizat parametrii de functionare ai aparatului, fiind in orice moment afisate temperaturile dorite pentru ambient si apa calda menajera, temperatura reala a apei din instalatie, presiunea apei in instalatie si functiile pe care le executa. Cu ajutorul ecranului pot fi citite si modificate setarile interne ale aparatului precum si parametrii tehnici, oferindu-se astfel atat posibilitatea unei diagnosticari rapide cat si solutionarea oricaror erori afisate.

Garantia furnizarii apei calde la temperatura constanta.
Detectorul de debit inglobat in noile centrale termice TurboTEC PLUS garanteaza mentinerea temperaturii apei la un nivel constant, indiferent de debit si presiunea apei. Astfel, produsele din gama PLUS furnizeaza apa calda menajera chiar si la o presiune mica de 0,15 bari si un debit minim de 1,5 l/min.

Confort de apa calda menajera ridicat *** in concordanta cu EN 13203
Noile tehnologii permit cresterea eficientei furnizarii apei calde menajere. Produsele din gama Vaillant TurboTEC Plus sunt echipate cu doi senzori noi. Senzorul de presiune si senzor extra de temperatura care ofera posibilitatea de a obtine date certe si diagnosticari precise despre functionarea aparatului si, in consecinta, posibilitatea de a efectua mentenanta preventiva eficienta.

Pompa controlata electronic
Noul tip de pompe folosite la produsele Vaillant TurboTEC PLUS au un consum redus de energie. Pompa este echipata cu 2 trepte de putere ce se schimba automat intre ele in functie de cerintele sistemului de incalzire. Pe langa cele doua trepte de putere, pompa a fost imbunatatita cu aerisitor automat integrat, pentru ca aerul din instalatie sa poata fi evacuat automat la umplerea sistemului. Consum redus de energie, functionare silentioasa si reducerea semnificativa a erorilor sunt alte avantaje pe care le ofera noua gama de centrale termice murale.

Daca doriti o centrala cu un design atractiv, cu interfata usor de accesat, fabricata in Germania atunci alegeti cu incredere oricare  centrala termice Vaillant Turbo TEC.

 Oferte speciale ROBINETI CALORIFERE / Armaturi
10%
95 lei
85 lei TVA inclus  

Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Clasa energetica A.Gama de temperatura: 6 - 28*CProtectie la inghet;Doua cleme de limitare a temperaturii;Producator: Heimeier GermaniaGarantie: 5 ani
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
TERMOSTATE DE AMBIENT
31%
380 lei
260 lei TVA inclus  

Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CMT727 RF pentru controlul automat al temperaturii functie de timp in instalatiile de incalzire din vile sau apartamente cu patru intervale de timp independente in 24 ore .Sensibilitate: 0,5°CAlimentare electrica: 2 baterii R6 alcaline (incluse)Unitatea fixa Honeywell BDR91.Date tehnice receptor BDR91:• Distanţă de transmisie: maxim 30m sau 3 plafoane de beton armat.• Accesorii incluse
Foto Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727 RF
CALORIFERE DIN OTEL
9%
330 lei
298 lei TVA inclus  

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000.În Romania, caloriferele din otel PURMO constituie elementul cheie în încălzirea apartamentelor de locuit, sediilor de firme, caselor sau vilelor. De altfel, ele au fost primele radiatoare compacte din tablă de oţel importate în ţara noastră. Cu o calitate deja renumita si un pret moderat caloriferele PURMO sunt de nerefuzat.
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE DIN ALUMINIU
11%
44 lei
39 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3 de 600
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE VERTICALE din otel
865 lei TVA inclus  

Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450.Garantie: 10 aniDisponibilitate: La comanda
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
655 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija.
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
26%
300 lei
220 lei TVA inclus  

Calorifer portprosop Radox Round 600 x 1200.Radox Round este un radiator luxos, un important element de decor care nu trebuie sa lipseasca din nici o camera de baie. Are o forma simpla si este foarte functional putand fi folosit si ca port prosop. In plus radiatorul Round reprezinta un exceptional raport pret / calitate.
Foto Calorifer baie Radox Round 600-1200
Sisteme de filtrare si echilibrare
8%
1150 lei
1050 lei TVA inclus  

Dispozitiv electromagnetic anticalcar CALMAT impotriva depunerilor de calcar si rugina pe instalatiile de apa.Protejeaza ecologig intreaga instalatie, indiferent de materialul din care este facuta conducta.Producator: CWT GermanySet de livrare:1 un aparat electronic calmat;2 cabluri de impuls Calmat Impulse;1 cablu de alimentare;6 clipsuri de prindere a cablurilor;o brosura a produsului;1 card de garantie internationala.
Foto Dispozitiv electronic anticalcar si antirugina CALMAT 15-38 mm
CENTRALE TERMICE
33%
3920 lei
2600 lei TVA inclus  

Ariston CARES Premium 24 EU este o nouă soluţie pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare.Garantie: 3 aniPIF: inclusaKit evacuare inclusTip ardere: in condensare Tiraj: fortatClasa energetica A
Foto Centrala termica Ariston CARES Premium 24 EU
Incalzire ECO
Incalzire ECO
Incalzire electrica in pardoseala si degivrare.
15%
2850 lei
2400 lei TVA inclus  

Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W.Putere termica W: 866Dimensiuni mm ( lxLxH ): 600 x 1500 x 20Suprafata acoperita mp: 16-20Greutate kg: 5.9Alimentare V: 220Posibilitati montaj: Tavan sau PereteGarantie: 10 aniProducator: Energy Korea Inc.Formula de calcul estimativ consum ( pt. o casa izolata termic avand toate camerele incalzite ): nr. kw x 8 ore x 30 zile x pret kw.
Foto Panou radiant cu infrarosu SunJoy Nanosilver SR 8 - 866 W
TEAVA CUPRU
TEAVA CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale
14%
21 lei
18 lei TVA inclus  

Teava de cupru colac izolata 15x1 Halcor TermogreenPretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime colac: 50 mGreutate: 0.400 kg/ml
Foto Teava cupru colac izolata 15x1 Halcor
TEAVA PPR
21%
3.3 lei
2.6 lei TVA inclus /  

Teava PPR 20 mm cu insertie de fibra compozita RandomKIT.Producator: ValromPretul afisat este pentru 1 metru liniar
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA PEX / Distribuitoare
18%
770 lei
630 lei TVA inclus /  

Teava Purmo PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava PexPENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
Boilere / Puffere / Instanturi
5%
1090 lei
1030 lei TVA inclus  

Boilerul electric Ariston VELIS EVO 80 litri este un boiler slim multi-pozitie ce poate fi montat atat vertica cat si orizontal.Boilerele electrice Ariston din seria Velis au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.Garantia pentru Ariston Velis este de 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componente.Producator: Ariston ItaliaLivrabil in toata tara.
Foto Boiler electric Ariston VELIS EVO 80 litri
APOMETRE / Contoare Apa
0%
170 lei TVA inclus  

Apometru Zenner MNK-RP DN20 - 3/4" cu role protejate clasa C/B si mecanism semi-uscat.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilareProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEEIn unele localitati din tara Regia de Apa nu accepta decat un anume producator de contoare de apa. De aceea ofertele noastre includ ambele variante de apometre la cele mai bune preturi. Va rugam ca inainte de a efectua o comanda, asigurati
Foto Apometru apa rece cu role protejate 3/4 DN20 Zenner MNK-RP
POMPE / Hidrofoare
10%
730 lei
650 lei TVA inclus  

Grundfos ALPHA 2L 25-40/180 este o pompa cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare. Garantie extinsa: 5 ani
Foto Pompa Grundfos ALPHA 2L  25-40/180
Accesorii pentru instalatii
28 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
14%
47 lei
40 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110