Home Despre noi Contact Cum comand Calculator putere calorifere Calculator putere centrala termica Alege culoare


Avem radiatoare care incap unde nu e loc... delocRadiatoare verticale de la Purmo. Pentru brandul Purmo, radiatorul este centrul universului atunci cand vine vorba despre spatiul interior.Din punctul nostru de vedere, intr-o locuinta sau intr-un birou, totul trebuie decorat in functie de usa si de fereastra, fiindca radiatorul nu mai este un element batut in cuie de care doar te impiedici atunci cand trebuie sa gandesti mobilarea spatiului, ci unul dintre elementele-cheie ale ambiantei. Radiatorul Purmo a devenit demult un element de decor, nu doar o sursa de incalzire. El a depasit nivelul primar al caloriferului si s-a ridicat la rangul de mobilier.

Modern, confortabil, flexibil atat prin diversitatea formelor, cat si prin posibilitatile de instalare, estetic si durabil, radiatorul Purmo este, fara dar si poate, solutia cea mai potrivita atunci cand vorbim despre solutii moderne de incalzire.

Cum am reusit aceste performante? Gandind VERTICAL! Gandind in functie de disponibilitatea spatiilor si de cerintele concrete ale clientilor nostri. Gandind aplicat la situatii concrete, dictate de viata, nu de interesele limitate ale capacitatilor clasice de productie. Noi gandim in functie de spatiu: daca acesta e vertical, la fel este si oferta noastra!
Asa ca va invitam sa ganditi vertical atunci cand nu exista destul spatiu... orizontal. Numai pentru ca spatiul peretelui este unul limitat, restrictiv, nu inseamna ca acesta trebuie sa ramana nevalorificat, gol si plictisitor.

Radiatorul vertical Purmo va da posibilitatea sa implementati cele mai eficiente solutii de confort termic in zone complet inedite din casele dumneavoastra. Disponibile la dimensiuni de la 300 mm latime si pana la 2300 mm inaltime, radiatoarele verticale va vor ajuta sa valorificati toate spatiile, fara a mai avea limitari verticale. Un aspect important in alegerea unui radiator este bugetul disponibil. Avem solutii si pentru situatiile in care in buget nu este loc pentru alte posibilitati, pentru ca radiatoarele verticale nu forteaza bugetul.

Purmo ofera o gama completa de radiatoare panou verticale standard. Cand trebuie sa facem trecerea de la orizontal la vertical, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu costurile. Acest amanunt le transforma intr-o optiune inca si mai atragatoare pentru clientii dumneavoastra si va ofera si mai multe oportunitati in ceea ce priveste instalarea. Putem spune ca vorbim despre o selectie de produse mai extinsa si mai ... inalta, fiindca acum vedem lucrurile din perspectiva verticala.

In privinta calitatii, nu trebuie sa aveti nici cea mai mica indoiala. Si in cazul radiatoarelor verticale, va oferim incalzirea care dureaza. Ca in cazul tuturor modelelor de radiatoare Purmo, si cele verticale ofera o garantie de 10 ani. Rezistente la coroziune si la uzura, radiatoarele verticale sunt produse pentru a arata superb si pentru a fi extrem de eficiente si de fiabile.

Alegand radiatoarele Purmo, eliminati complet riscul de a va bloca in solutii neadecvate. Aflati care este cea mai simpla cale de a ajunge pe culmile cele mai inalte ale incalzirii, orientandu-va spre radiatoare verticale Purmo.

Pentru Purmo, a gandi vertical inseamna a gandi creativ despre solutiile de incalzire, in asa fel incat sa observi noi posibilitati de a oferi solutii de incalzire clientilor. Ganditi vertical si nu veti mai fi limitati de spatiul orizontal al peretelui. Veti avea posibilitatea de a gasi solutiile potrivite chiar si pentru spatiile cele mai inedite, pentru a spori confortul si pentru a imbunatati stilul oricarui spatiu interior, fara a expanda bugetul necesar implementarii lor.

Purmo gandeste vertical atunci cand elaboreaza cele mai eficiente solutii de incalzire, iar experienta noastra va sta oricand la dispozitie. Asadar, daca doriti sa ridicati nivelul confortului climatic al spatiului interior, vorbiti cu noi. Impreuna putem face ca acest lucru sa devina posibil. Aveti in Purmo un partener care va va sprijini intotdeauna sa gasiti solutia de incalzire potrivita. Suntem aici pentru a va oferi asistenta in alegerea radiatorului, sfaturi clare in ceea ce priveste instalarea si sprijin tehnic relevant. Si, in calitatea noastra de partener european pentru solutii de incalzire, ne vom preocupa ca radiatoarele noastre sa fie disponibile la cat mai multi distribuitori in asa fel incat sa aveti libertate maxima de A GANDI VERTICAL.

Text preluat din Revista Tehnica Instalatiilor.

Produse recomandate:

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
- 11%
515 lei   (-57 Lei)
458 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/1000

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1200
- 7%
580 lei   (-42 Lei)
538 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/1200

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1400
- 8%
689 lei   (-59 Lei)
630 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/1400

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/600
- 10%
335 lei   (-35 Lei)
300 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/600

Foto Calorifer de baie Irsap SOUL S 550x1176
1690 lei  

Calorifer de baie Irsap SOUL S 550x1176

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/2000
- 9%
983 lei   (-93 Lei)
890 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/2000

Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/800
- 7%
410 lei   (-32 Lei)
378 lei 

Calorifer din otel Purmo 22/600/800OFERTELE SAPTAMANII TERMOSTATE DE AMBIENT
7%
790 lei
730 lei TVA inclus  

Termostatul SMART Honeywell T6R, având codul de producător Y6H910RW4055, este un termostat inteligent, cu radiofrecventa și legare la internet prin gatewei-ul WiFi, integrat în termostat. T6R ( Lyric ) ofera posibilitatea stabilirii a sase programe zilnic, sau folosirii in modul manual (MAN). Acest termostat vine echipat si cu suportul de mobilier si trebuie sa fie conectat permanent la priza.Pe aceeasi aplicatie Honeywell Home, put
Foto Termostat WiFi Honeywell T6R SMART
ROBINETI CALORIFERE
ROBINETI CALORIFERE
Robineti calorifere. Robineti termostatati. Termostate calorifer.
115 lei TVA inclus  

Robinet colt Calypso Exact 1/2", cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.Robinetul termostatic 1/2" impreuna cu capul termostatic Heimeier tip K, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii, sau pe un anumit domeniu de temperatura. Robinetele termostatice Heimeie
Foto Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
CALORIFERE DIN ALUMINIU
CALORIFERE DIN ALUMINIU
Calorifere si elementi din aluminiu calitate Premium. Elementi Fondital Italia.
9%
73 lei
66 lei TVA inclus /  

Elementi din aluminiu Fondital Exclusivo 600/100, sunt fabricati 100% in Italia fiind realizati în urma unui proiect amplu de cercetare care vizează optimizarea performanțelor radiatoarelor pentru a putea oferi un produs cu caracteristici mecanice si energetice ridicate.Caloriferele din aluminiu Fondital Exclusivo sunt caracterizate prin putere mare de căldură și eficiență maxima, care se realizează datorită conductivitat
Foto Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600
CALORIFERE DIN OTEL
11%
515 lei
458 lei TVA inclus  

Calorifer Purmo Compact 22x600x1000, cu doua panouri de incalzire profilate si doua randuri de convectori ce acopera toata suprafata interiorioara.  Caloriferele din otel Purmo sunt deosebit de rezistente in timp si au suprafete de lacuire de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca tabla de otel din care sunt confectionate are o calitate superioara cu continut scazut de carbon, are o grosime standard de 1,25 mm, iar vopsi
Foto Calorifer din otel Purmo 22/600/1000
CALORIFERE VERTICALE din otel
5%
1490 lei
1410 lei TVA inclus  

Purmo Vertical VR20/1800/450, este un calorifer expresiv, cu fata profilata si canale de curgere verticale, cu benzi late si rotunjite, ce face fata cu brio in spatiile inguste inspirand stil si caldura.
Foto Calorifer vertical Purmo VR20/1800/450
CALORIFERE DECORATIVE
8%
1105 lei
1015 lei TVA inclus  

Caloriferul Purmo Plan Ventil Compact, FCV 22x600x1000 dispune de o suprafata complet neteda si lucioasa finisata cu grija, iar racordarea la instalatie se face prin partea inferioara amplasata standard in partea dreapta. 
Foto Calorifer PURMO Plan Ventil Compact 22x600x1000
CALORIFERE DE BAIE
8%
225 lei
206 lei TVA inclus  

Caloriferul de baie Purmo Banga 500x862, este un corp de incalzire functional, durabil, decorativ.Gama dimensionala variata ofera posibilitati de montaj in orice baie, mai mica sau mai mare.Pentru multi dintre noi, baia este ca un loc sacru; acolo ne relaxam sub dusul fierbinte in zilele racoroase, ne racorim atunci cand afara este canicula si tot acolo ne vin cele mai bune idei. De aceea, atat confortul cat si aspectul sunt lucruri deosebit de i
Foto Calorifer de baie Purmo Banga 500x862
CONVECTORI DE PARDOSEALA
1215 lei TVA inclus  

Purmo Aquilo FMS, convector cu montaj in pardoseală pentru incalzire cu convectie naturala.Înălţime totala / mm: 90 Lăţime totala / mm:  200 Lungime totala / mm: 1000  Numar de conducte: 2Greutate : 6,7 kg/mlPutere termica pentru incalzire 75/65/20 W: 182Putere termica pentru incalzire 55/45/20 W:  89 În partea superioară, convectorul trebuie prevazut cu o grilă transv
Foto Convector de pardoseala Aquilo FMS H90x200x1000
Sisteme de filtrare si echilibrare
525 lei TVA inclus  

Pneumatex Zeparo ZUM 3/4" - separator de namol cu purjare si insertie magnetica pentru captarea magnetitei.Producator: Pneumatex Elvetia
Foto Filtru separator de namol cu actiune magnetica Zeparo ZUM 3/4
SISTEME DE EVACUARE SaniFLO
SISTEME DE EVACUARE SaniFLO
Pompe cu tocare si evacuare SaniFLO SFA. Pompe pentru ape uzate.
1780 lei TVA inclus  

SANIDOUCHE, dimensiunile reduse si racordurile aflate la o inaltime mica permit sistemului sa se integreze perfect sub cadita de dus sau, foarte discret, intr-o piesa de mobilier de baie. Un alt avantaj practic: la intrarea laterala a echipamentului se poate conecta un lavoar sau un bideu. Contine clapeta antiretur premontata din fabricatie.Nu permite conectarea unui WC.Sistemul SaniDOUCHE face parte din gama de pompe pentru uz casnic.Conectari p
Foto Pompa pentru ape uzate SaniDOUCHE - dus, lavoar
APOMETRE / CONTOARE APA
APOMETRE / CONTOARE APA
Contoare industriale, apometre cu flansa, contoare de energie termica. Zenner, BMeters.
270 lei TVA inclus  

Apometru cu mecanism semi-uscat si role protejate Zenner MNK-RP, DN20 cu racorduri de 3/4", clasa C/R160, Pre-echipat pentru generator de impulsuri REED.Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilarePreechipat pentru releu REED 100 L/impulsProducator: Zenner GermaniaGarantie: 2 aniAtestat metrologic CEE
Foto Apometru clasa C cu role protejate, Zenner MNK-RP, 3/4 DN20
TEAVA PEX / Distribuitoare
4%
940 lei
900 lei TVA inclus /  

Teava Purmo Pex PENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen, pentru incalzirea prin pardoseala sau cu radiatoare.Lungime colac: 240 mTemperatura maxima a agentului termic: 90*CPresiune maxima de exploatare: 6 barGarantie: 30 aniDurata de viata: 50 aniCuloare: portocaliu
Foto Teava Pex PENTA 16x2 cu bariera de oxigen colac 240 m
BATERII SI ARMATURI SANITARE
6%
660 lei
615 lei TVA inclus  

Rezervor WC cu cadru metalic, SCHELL MONTUS C 120, pentru montaj ingropat.Principalele caracteristici ale rezervorului pentru WC Schell Montus:- Garantie indelungata: 5 ani- Sistem de izolare fonica.- Montaj incastrat cu actionare din exterior.- Placi de actionare din ABS, cu forme atractive si trei finisaje de suprafete, in diverse variante de culori, precum: Alb, Crom lucios, Crom mat si Negru mat.  - Materia prima de inalta cali
Foto Rama WC cu rezervor SCHELL MONTUS C 120
TEAVA PPR
7%
4 lei
3.7 lei TVA inclus /  

Teava PPR alb 20x2,8 mm cu insertie de fibra de carbon.Producator: FORMULPretul afisat este pentru 1 metru liniarProdusele cu lungimi mai mari de 2 metri pot fi expediate prin curier, cu asumarea de catre client, a ridicarii coletului din sediul FanCourier.
Foto Teava PPR cu fibra compozita 20 mm
TEAVA si fitinguri CUPRU
TEAVA si fitinguri CUPRU
Teava cupru bara, teava cupru colac, teava cupru moale, fitinguri cupru.
17.8 lei TVA inclus /  

Teava de cupru bara 15 x 0,7 pentru instalatii termice cat si instalatii de alimentare cu apa.Pretul afisat este calculat pentru 1 m liniarLungime teava: 3mGreutate: 0.280 kg/ml
Foto Teava cupru bara 15X0,7
CENTRALE TERMICE
CENTRALE TERMICE
Centrale termice pe gaz, centrale electruce, modele diverse
340 lei TVA inclus /  

Kit accesorii montaj centrale termice - model 1 Contine:3 robineti sferici 1/2"3 robineti sferici 3/4"1 niplu AM 1/2"1 filtru Y 1/2"1 filtru Y 3/4"1 filtru magnetic ( anticalcar) 1/2"1 regulator gaz cu filtru 3/4"
Foto Kit accesorii montaj centrala termica 1
POMPE de recirculare
POMPE de recirculare
Pompe de circulatie. Pompe cu tocator.
16%
360 lei
300 lei TVA inclus  

Pompa de circulatie cu trei trepte de putere - Ferro 25/40 x180.
Foto Pompa de recirculare FERRO 25/40x180
Accesorii pentru instalatii
45 lei TVA inclus  

Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2" FE.Mufele Gebo se folosesc la repararea ţevilor defecte pe reţeaua de distribuţie precum şi la instalaţii noi.
Foto Mufa rapida pentru teava din otel GEBO 1/2 FE
Instalatii canalizare
13%
52 lei
45 lei TVA inclus  

Sifon din pardoseala cu inaltator reglabil si capac de inox 110 x 110 mm, cu 3 intrari 40 mm prevazute cu dop si 1 iesire de 50 mm.Inaltime sifon: 80 mmInalime inaltator: 40 mmGratar inox: 100x100 mm
Foto Sifon pardoseala 3 intrari 40 +1 iesire 50 - 110x110